Nivea Care & Hold Soft Touch Caring Mousse Hajhab nőknek 150 ml

Nincs készleten   |  (ID: 139363)
1 750 Ft

Termékleírás

A NIVEA kivételes arcápolókat és testápolókat biztosít több mint 100 éve. A NIVEA a közelség, a bizalom és a megbízhatóság jelképe. A vásárlók szavazatai alapján 2013-ban 12 országban a NIVEA lett a legmegbízhatóbb kozmetikai márka. A NIVEA portfóliójában nemcsak arcápoló termékeket és dezodorokat találunk, de minőségi hajápolókat és testápolókat, illetve babatermékeket is.

A Nivea krém a hamburgi Beiersdorf AG nemzetközi német konszern első szépségápolási termékvonalának a tagja. 1911 decemberében került bevezetésre. A krém megalkotói Isaak Lifschütz vegyész, Paul Unna bőrgyógyász és Oskar Troplowitz gyógyszerész, a cégtulajdonos pedig Beiersdorf. Vizet, olajat, glicerint, citromsavar és egy új összetevőt használtak, ami az eucerin volt, amely addig nem látott dolgot tett lehetővé. Képes ugyanis arra, hogy segítségével a víz és az olaj hosszan tartó stabil bázist alkosson, aminek a végeredménye a krém. Az így született termék a latinból származó Nivea nevet kapta, aminek a jelentése hófehér.

A következő évek során a NIVEA kutatásai számos fejlődést eredményeztek bőrápolás terén, ami manapság már számunkra természetes. Az arckrém, a testápoló, a napozókrém, az alkoholmentes borotválkozás utáni készítmények, a pumpás spray-k, az arcápolók érett bőrre, a Q10-koenzim tartalmú ránctalanítók – mindezt a NIVEA vezette be. 

A NIVEA ismeri a bőrt és annak igényeit. Olyan termékeket állít elő, amelyek tisztítják, táplálják és védik a bőrt, valamint pontosan azt nyújtják neki, amire szüksége van, ez pedig nem más, mint a pihe-puha ápolás, aminek köszönhetően bőre sima, rugalmas és gyönyörűen ragyogó lesz.

Fedezze fel

Loading…
Értékelés

Még senki nem értékelte
Írjon véleményt elsőként

Önnek válogattuk


Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest