Szűrők beállítása
Nem
Kategória
Márka Termékcsalád
Ár
-
Kiszerelés
-

Mellszívók

Paraméterek pontosítása
Kategória módosítása
Rendezési szempont:
Rendezés:
Rendezés:

A termékválasztékról Mellszívók

A mellszívó nagyszerű segédeszköz a friss anyák számára, akik meg szeretnék adni babájuknak az anyatej előnyeit, de különböző okoknál fogva nem tudják őket szoptatni. A termék lehetővé teszi az anya számára, hogy könnyen leszívja az anyatejet és cumisüvegbe helyezve megetesse vele a gyermekét, akár alkalmanként, akár gyakrabban is, ami kényelmes, hatékony és rugalmas etetést kínál. Az anya biztos lehet benne, hogy gyermeke megkapja az anyatejben található értékes tápanyagokat, még akkor is, ha például ő maga nincs jelen. A mellszívó segítségével Ön döntheti el, hogyan oldja ezt meg, ugyanakkor bebiztosítja a gyermekének, hogy a legjobbat kapja, tehát az anyatej minden előnyét megadja neki.

Mellszívó – hasznos kellék babázás során

A mellszívó segítségével tárolható az anyatej (a mélyhűtőben 3 hónapig is eláll), amit a babára felügyelő felnőttek könnyen felhasználhatnak a baba etetésekor, ha például az anya nincs otthon vagy éppen nem tudja megetetni a kisbabát. A mellszívó képes elősegíteni az anyatej termelődését vagy éppen megszabadítani a túl sok anyatejtől. Ami szintén jó dolog, hogy a kiadagolt anyatejjel az anya közterületen is úgy etetheti a gyermekét, hogy a privát szférája nem sérül, hiszen az cumisüvegben érkezik. Praktikus eszköz akkor is, ha a baba nehezebben szopik vagy nehéz megtalálni a megfelelő etetési pózt. A mellszívó funkciója az adott kivitelezéstől is függ, általában azonban állítható az adagolás intenzitása és különböző stimulálási és leszívási üzemmódokra kapcsolható. Könnyen tisztítható és higiénikus. Működéskor alacsony a zajszintje.

Ismerjen meg többféle mellszívót

A kézi mellszívó manuálisan működik és többnyire egyszerű a dizájnja. Az anya megnyomja a mellszívó markolatát, hogy nyomás keletkezzen, aminek a hatására megindul a tej. A kézi mellszívók elérhető áron kaphatók és könnyen hordozhatók, így kiválóak alkalmankénti vagy gyakori utazásra is.

Az elektronikus mellszívók elektromos működésűek és automatizáltabbak, így nagyobb komfortot kínálnak. Állítható a sebességük és a tejleszívás üzemmódjai, így az anyák aktuális tejleszívási igényükhöz igazítható. A hatékonyabb és gyorsabb jellegüknél fogva azoknak az anyáknak ajánlottak, akiknek rendszeres tejleszívásra van szükségük.

Duplafejes mellszívó is kapható, ami mindkét mellből egyszerre szívja a tejet. Különösen azoknak az anyáknak ajánlott, akik nagyobb mennyiségű tejet kívánnak leszívni vagy ikreik vannak.

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest