Max Factor Masterpiece Mono Eyeshadow Erősen pigmentált szemfesték nőknek 1,85 g Változat 01 Honey Nude

sárga, Matt

Készleten   |  (ID: 151942)
2 390 Ft
Kézbesítés:

Termékleírás

A Max Factor egy világhírű kozmetikai márka, ismeretsége pedig a sminktermékeinek köszönhető, amelyeket sminkművészek használnak hollywodi sztárok sminkelésekor, ugyanakkor nők ezrei világszerte készítik velük a sminkjüket nap mint nap.

A céget Max Factor (eredeti nevén Maksymilian Faktorowicz), a lengyel-zsidó származású kozmetikus alapította 1909-ben. Hollywood sminkvilágának aranykorában a filmcsillagok csak egy nevet emlegettek. Ez pedig nem más, mint Max Factor úr, a haladó sminkművész, parókagyártó és feltaláló. Max Factor a korabeli hírességek összetéveszthetetlen megjelenéséről volt híres. Olyan személyekről volt szó, mint Ava Gardner, Jean Harlow és Marlene Dietrich. Max Factor viszont hitt abban, hogy a szépségnek és a bájnak minden nő számára elérhetőnek kelle lennie.

Max Factor Oroszországban (a mai Lengyelország) született, 1914-ben emigrált Amerikába, ott pedig Los Angelesben telepedett le, hogy közelebb legyen az egyre növekedő filmipar közpöntjához. Max Factor szakmai hírneve és művészete gyorsan elterjedt és elsőrangú hollywoodi filmrendezőkkel dolgozott együtt. Saját szépségápolási termékein munkálkodott, amelyek varázslatos, de mégis valóságos megjelenést kölcsönöztek a filmvásznak sztárjainak. 1916-ban értékesíteni kezdte szemhéjfestékeit és szemöldökceruzáit. Ez volt az első alkalom, hogy a termékek elérhetővé váltak a filmiparon kívül. Négy évvel később egy egész sminktermékvonalat mutatott be, amit make-up névvel illetett. Ezt a megnevezést Max Factor használta elsőként.

A sminktermékek és a Max Factor műhelyében alkalmazott technika a filmiparnak lett kitalálva, hollywoodi ügyfelei pedig Oscar-díjat nyertek. Fő filozófiája viszont az volt, hogy minden nő lehet káprázatosan szép, mégpedig a megfelelő sminktermékekkel, sminkeszközökkel és technikákkal.

A szempillaspiráloktól az alapozókig, a szemhéjfestékektől a szájfényekig Max Factor a mai napig művészi smink készítéséhez nyújt eszközöket minden nőnek a személyes varázs hangsúlyozására nap mint nap.

Fedezze fel

Loading…
Értékelés

Még senki nem értékelte
Írjon véleményt elsőként

Önnek válogattuk


Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest