14 900 Ft feletti vásárláshoz Calvin Klein Defy illatminta jár.

Make Up For Ever Watertone Skin Perfecting Fresh Foundation Természetes összetételű frissítő alapozó nőknek 40 ml Változat Y405 Golden Honey

Készleten   |  (ID: 135112)
9 700 Ft
Kézbesítés:

Termékleírás

A francia Make Up For Ever termékekkel sztárként ragyoghat, hiszen a hírességek is csak a legjobb sminktermékekkel érik be. A csúcstechnológiát alkalmazó sminkmárka egyszerű használatot és nagyon tartós eredményeket ígér. A professzionális Make Up For Ever termékek minden kreatív és eredeti egyéniséget lenyűgöznek. A márka hitvallása szerint bármennyire is komoly dolog a szépségápolás,a sminktermékek maradjanak csak játékszerek!

Make Up For Ever: Az önbizalom szépít

Az 1984-ben napvilágot látott Make Up For Ever alapítója a sokoldalú alkotó Dany Sanz. Igazi forradalmat hozott a sminkvilágba. A gazdag színek és textúra, a rendkívül erősen pigmentált és hatékony, ötletes termékek minden személyiségtípusnak megfelelőek. A Make Up For Ever a kezdetektől szorosan együttműködik sminkes szakemberekkel. Neves nemzetközi sminkiskolája működik Párizstól Sanghajig. Évente több mint 1300 diákot képez. Modern, környezetbarát sminktermékeivel támogatja a változatosságot, az egyéniséget, így erősíti a vásárlók önbizalmát. A Make Up For Ever több mint 1800 sminkes szakembert számlál, és 60 országban 2200 eladási ponttal bír világszerte.

A francia Make Up For Ever sminktermékek

A Make Up For Ever sztártermékeket online a legegyszerűbb beszerezni. A lényegesen dúsabb szempillák és a panorámás hatás az Excessive Lash szempillaspirállal érhető el. Akár egész nap is kitart anélkül, hogy elkenődne. A Reboot folyékony alapozó alapfunkcióján, a fedésen kívül képes akár 24 órán át biztosítani az arcbőrnek a kellő nedvességet, csökkenteni a ráncok előfordulását, és használatát követően az arcbőr hidratált, kisimult és élénk lesz. Számos árnyalatban kapható. Az Ultra HD színtelen porpúder minden típusú fényhatásban önbizamat ad. Természetes módon mattít minden bőrtípust, még a nagyon zsírosat is, szétszórja a fénysugarakat, elfedi a pórusokat és barázdákat, nem tapad meg a ráncokon és nem szárítja az arcbőrt. További közkedvelt Make Up For Ever termékek még a primer (pl. póruscsökkentésre), a kontúr paletták, alapozó fixálók, bronzosítók, korrektorok, ajakbalzsamok, szemöldökformázó gélek és pomádék. A neszesszer így mindig minőségi darabokkal lesz tele.

Fedezze fel

Loading…
Értékelés

Még senki nem értékelte
Írjon véleményt elsőként

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok: