Tegyél szert ingyenes szállításra tetszőleges Marc Jacobs termék vásárlásával!

Marc Jacobs

Vásároljon Marc Jacobs terméket, és tegyen szert ingyenes szállításra! A szállítási kedvezmény a kosárban 2. lépésként a szállítási és a fizetési mód kiválasztását követően jelenik meg.

Fedezze fel a friss, virágos Marc Jacobs Daisy Ever So Fresh illatújdonságot, amely ideális társ a forró nyár napokra. Legyen része kivételes illatélményben, és élvezze, hogy a megrendelt Marc Jacobs terméket ingyenes szállítással kapja meg!

Megj.: A Marc Jacobs termékek vásárlásához járó ingyenes szállítás augusztus 3-tól 16-ig vagy az első 70 leadott rendelésre érvényes.


Paraméterek pontosítása
Kategória módosítása
Rendezési szempont:
Rendezés:
Rendezés:

A márkáról Marc Jacobs

Az amerikati divattervező Marc Jacobs az azonos nevet viselő márka főtervezője. Az 1997-2013-as időszakban az előkelő Louis Vuitton kreatív igazgatója volt. Később visszatért saját Marc Jacobs márkájához, hogy minden figyelmét annak szentelje. A Marc Jacobs rendkívül eredeti és fantáziadús divatot képvisel, ami a ruhadarabok, kiegészítők és parümök tervezésében is megnyilvánul.

A Marc Jacobs parfümök csomagolása pajkos, vidám, az üveget színes kupak díszíti, amely első látásra elbűvöl. A népszerű eredeti illatú Marc Jacobs parfümök a finomság, játékosság, de szintúgy a csábítás és szexepil jegyében születtek.

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok: