Guerlain Aqua Allegoria Mandarine Basilic Eau de Toilette nőknek 125 ml teszter A teszter azonos összetételű, mint a hagyományos megjelenésű termék. Az eltérés: díszcsomagolás nélküli, kartondobozba csomagolt termék, de előfordulhat doboz nélkül is. A csomagolás megegyezik a hagyományos megjelenésű termékkel, de előfordulhat, hogy eltérő a kiszerelése, némelyik része, és egyes parfümök esetében hiányozhat a parfümszóró kupak.

Termékleírás

A világ egyik leghíresebb parfümháza több mint 200 éve működik Franciaországban. Amire a Guerlain alapozta vállalkozását, az a szépség iránti szenvedély és szerelem, valamint a nagyon értékes összetevők, amelyeket illatszereiben és kozmetikumaiban használ. A Guerlain története 1828-ban jött létre Pierre-François Pascal Guerlain jóvoltából. Párizsban saját illatszer- és kozmetikumboltot nyitott. A termékei gyorsan népszerűvé váltak, és nem csupán a francia nemesek körében, de a királyi udvarokban is Európa-szerte. Guerlain sikerének megkoronázása 1853-ra tehető, amikor III. Napóleon és Eugénia francia császárnő mennyegzője alkalmából megalkotta az Eau de Cologne Imperiale illatot. A császárnő a citrusos illatba azonnal beleszeretett, Guerlain pedig megkapta tőle a hivatalos királyi parfümkészítő titulust.

A legendás Guerlain illatok

A Guerlain illatszereket biztos nem kell hosszan bemutatni. Sokéves hagyományra tekintenek vissza, a parfümök pedig olyan szinten híresek, hogy szó szerint parfümtörténetet írtak. Számos közülök több évtizeddel ezelőtt készült és máig minden idők legjobb illatának számít. Az összes közül most az orientális Shalimar és Samsara illatokat említenénk, és itt van a ciprusos-gyümölcsös Mitsouko, a friss Aqua Allegoria vagy a legendás fás Vetiver. A Guerlain illatokat a romantikus történetek, az irodalom klasszikusai és a távoli utazások inspirálták. Hihetetlen parfümbemutatója különleges női és férfi illatok százait villantja meg.

Kihagyhatatlan luxus kozmetikumok

A Guerlain a kezdetektől gyárt kozmetikumokat is, amelyek minden nőben felébresztik a természetes szépséget. A Guerlain termékek a sokéves hagyományok, az egyedi know-how, a modern technológiák és értékes aktív összetevők ötvözetei. A legendás Météorites, Terracotta, Orchidée Impériale, Abeille Royale kollekciók további közkedvelt termékeket eredményeztek. Nők milliói képtelenek nélkülük elképzelni a napi szépségápolási rutinjukat. A Guerlain luxus kozmetikumokat ön sem akarja kihagyni!

Értékelés

Még senki nem értékelte
Írjon véleményt elsőként

Szállítás:
Fizetés: