Szűrők beállítása
Nem
Kategória
Márka
Ár
-
Terméktípus
Kiszerelés
-

Etetőcumi

Paraméterek pontosítása
Kategória módosítása
Rendezési szempont:
Rendezés:
Rendezés:

A termékválasztékról Etetőcumi

A cumisüveg nélkülözhetetlen a kisbabás szülőknél. Szoptatás esetén is szükség van rá, akár meg szeretne pihenni vagy kis időre távol kell lennie a gyermekétől. Kaphatóak speciális cumisüvegek, melyek segítségével a baba etetése zavartalan. Ezek a modellek hozzájárulnak a szopó-kereső reflexhez és kompatibilisek a mellszívóval. Aki nem szoptat, különféle cumisüvegek közül választhat, hiszen a gyermek cumisüveg segítségével jut tápanyaghoz.

A kisbaba boldog pocijáért

Úgy tűnik a legnépszerűbb a praktikus BPA-mentes cumisüveg. Jól láthatóak és pontosak a mértékegységek rajta, így nem nehéz megfelelő mennyiségű ételt készíteni. A széles üvegszájnak köszönhetően pedig könnyű a megtöltése és kiürítése. Speciális szeleppel van ellátva, amely csökkenti a tej keveredését a levegővel, így megelőzhető a büfi és a gázfelgyülemlés okozta hasfájás. Az újszülöttet váró család egyik kedvnce a cumisüvegeket és cumikat tartalmzaó termékszett. A csomagban található termékek mindegyike a legújabb tudományos ismeretek alapján lettek kifejlesztve. Válassza ezt, ha a legjobbat akarja a gyermekének!

A cumisüveg tisztítása

A kiválasztott cumisüveg karbantartása is fontos szerepet játszik. A cumisüvegek, cumik, etetőcumik rendszeres sterilizálást igényelnek, hogy folyamatosan tiszták és higiénikusak legyenek. Az első hetekben az újszülött etetését követően mindn alkalommal javasolt a cumisüveg sterilizálása, később azonban már napi egyszer is elég ilyen formában megtisztítani. A sterilizálás történhet forró vízben vagy sterilizátorban. A modern cumisüvegek akár mikróban is fertőtleníthetőek, melegíthetőek és mosogatógépbe is helyezhetőek, persze az etetőcumin kívül. Ha a gyermeke nem akar az adott cumisüvegből enni, próbálja ki a különböző típusú cumikat és cumisüvegeket. A webshopunkban számos változatot talál.

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest