Szűrők beállítása
Nem
Kategória
Márka
Ár
-
Terméktípus
Kiszerelés
-

Edénykék

Paraméterek pontosítása
Kategória módosítása
Rendezési szempont:
Rendezés:
Rendezés:

A termékválasztékról Edénykék

Válasszon gyermekének speciális kialakítású mókás tálkát, aminek köszönhetően többféle ételbe kóstolhat bele és megtanulhat önállóan étkezni. Vidám színek széles skálája és számos biztonsági elem jellemzi. Tudjuk, hogy a gyermekek olykor ezt-azt elrontanak, így kínálatunkban csak ellenálló és könnyen tisztítható tálkák találhatók. A gyermekek mindezt igazán megszeretik evés közben. Ha pedig a felnőtteknek szánt mérettel van dolguk, azonnal nagyobbnak és fontosabbnak fogják magukat érezni.

A figyelmére vadászó tálkákról

A jelenleg kapható tálkák kínálata igazán színes. Bátran inspirálódjon! Rendelhet például tápszeradagolót, szilikontányért tapadókoronggal, kanálkészletet, tárolóedényeket fedővel tejre vagy tápszerre, termoszokat, tálkákat, tányérkákat és pohárkákat. A gyerekeknek kifejlesztett edények népszerű ajándékok is egyben. Gondoljunk csak a babalátogatókra, vendégségekre.

Mindig tartsa be a termék használati utasítását

A speciálisan kialakított gyermekedények többynire mikróba és mosogatógépbe is helyezhetők, BPA-mentesek és 6 hónapos kortól használhatók. Gyakran újrahasznosított anyagból készülnek, természetesen egészségre ártalmatlanok és egyes modellek esetében konkrét használati utasítások is követendők. A gyermekeknek készült termosz 12 hónapos kortól ajánlott. Rozsdamentes acélból készült, élelmiszerbiztonsági szempontból is megfelelő, hiszen úgy lett kialakítva, hogy ne vegye át az adott étel szagát és ízét. Nem reagál az élelmiszerekre, azonban mikróba, mosogatógépbe nem helyezhető.

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest