Szűrők beállítása
Nem
Kategória
Márka
Ár
-
Terméktípus
Kiszerelés
-

Dudlik

TOP TERMÉKEK

Paraméterek pontosítása
Kategória módosítása
Rendezési szempont:
Rendezés:
Rendezés:

A termékválasztékról Dudlik

A cumi olyan, mint egy kis varázsló, aki megnyugtatja a gyermeket. Amikor a kisbaba kedve nem túl felhőtlen vagy sírás környékezi, elég bedugni a szájába a megfelelő cumit és már meg is nyugodott. A cumizás segít a gyermeknek az elalvásban, így a szülő is több átaludt éjszakai órára számíthat. Ez a fantasztikus apróság ráadásul segíti a baba emésztését, ami hozzájárulhat a hasfájás elkerüléséhez.

Ismerje meg a cumi alaptípusait

Számos típusú cumi létezik. A klasszikus cumi egyszerű, de hatékony. Tiszteletben tartja a gyermek biztonságát és kényelmét. Különböző formában, színben és méretben kapható és az aktuális szükségleteknek megfelelően is választható. A fogszabályozó cumi speciális tervezésének köszönhetően gondoskodik a gyermek fogínyéről és szájpadlásáról. Az ötletes forma alkalmazkodik a szájüreghez és óvja a már meglévő fogak elhelyezkedését. A legkapósabb a szilikonos dinamikus cumi, amely nem zavarja meg a szopó-kereső reflexet, sem a természetes beszédfejlődést és a gyermek harapását. A modern cumik BPA-mentesek és ellenállóak az ismételt sterilizációt tekintve.

A világítós, kreatív cumik vagy az ajándékszettek a népszerűbbek?

A hatalmas kínálatban világítós cumik is kacsintgatnak az érdeklődőkre. Ez azért is jó, mert a szülők sötétben is megtalálják. Bűvös lámpásként hat, amely megvilágítja a nyugalomhoz és elégedettséghez vezető utat. Azok a szülők, akik stílusosabb és egyénibb cumit vásárolnának a kis csemetéjüknek, bátran válasszák a kreatív darabokat! Amitől igazán sikkesek, azok a különböző minták, színek és feliratok. Sokszor ajándékszettek is tartalmaznak cumit, például cumisüveggek és etetőcumival. Könnyítse meg a babával töltött új életszakaszát jól megválasztott cumik segítségével!

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest