Clarins Eau Dynamisante Ajándékcsomagok frissítő testpermet 100 ml + testápoló tej 100 ml + tusfürdő 30 ml + kozmetikai táska

Termékleírás

A szépség iránti szenvedély és a természet tisztelete. Ezek azok a hajtóerők, amelyek a Clarins legendás francia márka létrejöttéhez vezettek. A natúr kozmetikumok úttörője és Európa első számú luxus bőrápoló márkája hatékony megoldást kínál minden bőrtípusra, minden korosztálynak. A Clarins rendhagyóan színes termékpalettája hatékony arclemosó készítményektől kezdve, bőrradírokon keresztül az intenzív arcmaszkokig és szérumokig, a népszerű nappali és éjszakai arcápolókig mindent elénk tár. Természetesen a megbízható napozótermékek, önbarnító készítmények, testápolók és férfi kozmetikumok sem hiányoznak a kínálatból. A Clarins termékek összetevői több mint 250 gondosan kiválasztott növényi kivonatot számlálnak. A márka ugyanis a természetes, nem laboratóriumi közegben előállított összetevőket preferálja. A Clarins termékekkel felfedezheti bolygónk különleges biodiverzitását. Élvezze a gyönyörű bőrt kompromisszumok nélkül.

A francia Clarins kozmetikumok: Nők és férfiak szépségéért

Jacques Courtin úgy hitte, a szépség közvetlenül összeköthető a boldogsággal és elégedettséggel. Ennek fényében 1954-ben megalapított Pározsban egy szépítő intézményt, amely egy iskolai előadáson általa alakított személy nevét kapta. Így született meg a Clarins márka és a családnévbe is beépült így lett Courtin-Clarins. A Clarins alapítója nagyon hamar rájött, hogy a hatékonyságot úgy növelheti, ha az intézmény heti egyszeri látogatása helyett napi szépségápolást biztosít a hölgyeknek, mégpedig otthonuk kényelmében. Fokozatosan temérdeknyi szépségápolási terméket mutatott be. Az első találmánya 1962-ben született, ami a narancsbőr és lógó bőr elleni Masvelt bőrfeszesítő testápoló krém volt. A termék rendkívül sikeres lett, és mindmáig kapható. A 90-es évek elején elkészült az első sminktermékekből álló kollekció és a különleges Anti-Pollution Complex, amely a kedvezőtlen környezeti hatásoktól óvja a bőrt, és ma is minden Clarins arckrémben megtalálható. A Clarins férfiaknak szóló termékvonala 2002-ben talált utat magának.

Clarins: Egy különleges család története

A Courtin-Clarins család különleges szépség iránti szenvedélye generációról generációra szállt. Az alapítók máig vezető szerepkörben tevékenykednek, és megvalósítják Jacquese Courtine-Clarins vízióját. A Clarins egy folyamatosan megújuló, termékeit fejlesztő ügyfelekkel is kommunikáló cég. Talán minden egyes termék saját felhasználási móddal bír az azonnal látható eredményekért. Próbálja ki Ön is a hatékony Clarins termékeket. A legnépszerűbbek: Double Serum bőrfiatalító szérum, 100% természetes tápláló olajok, illetve a különleges illatos bőrápolók, amelyek csodás illatot kölcsönöznek a testnek, ugyanakkor szépítik a bőrt. Élvezze szépségét a Clarins termékeivel!

Fedezze fel

Loading…
Értékelés

Még senki nem értékelte
Írjon véleményt elsőként

Önnek válogattuk


Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest