Vásároljon Hugo Boss HUGO termékeket, és tegyen szert ajándékra!

Chanson Chanson d´Eau Original Eau de Toilette nőknek

Készleten   |  (ID: )
3 140 Ft
Kézbesítés:

Termékleírás

A Chanson Chanson d'Eau Original Eau de Toilette (1995) egy tavaszi és nyári nappali illat, amelyet a hölgyek világszerte szívesen használnak. Vonzó zöld parfümös üvegben kapható és minden egyes akkordjával azt bizonyítja, hogy egy finom illat nem feltétlenül méregdrága. A Chanson d'Eau Original egy friss citrusos-zöldnövényes illatkeverék, amely Önt is elbűvöli. Remekül hat fiatal lányok első illatszereként.

Mandarinos-bazsalikomos illatkeverék

A női Chanson d'Eau Original mandarin, levendula és bazslikomlevél illatjátékát tárja fel. A szívben jázmin, kardamom és mangó keveredik. Az alapért jellegzetes szantálfa és tonkabab akkordok felelnek. A vásárlói vélemények alapján a Chanson d'Eau Original Eau de Toilette illatban bazsalikom, mandarin és levendula érezhető leginkább. Élvezze Ön is a közkedvelt illatösszetevőkből álló illatszert!

Ellenállhatatlan nyári felfrissülés

A frissítő Chanson illatszerek mögött a francia Coty áll, amelyet 1904-ben hozott létre Francois Coty. A Chanson illatok célja a kellemes aromák, vonzó küllem és elérhető ár összhangja, hogy bárki élvezhesse. A Chanson illatszereket és dezodorokat egyaránt kínál. Tipikus optimista, nyári illatvariációk. A Chanson d'Eau Original Eau de Toilette illatról így vélekedik webshopunkban Věra: „Kellemes illat, felfrissít és az erőssége nem tolakodó a környezet számára. A bőrömön és a ruhámon egész nap érezhető.” Mások is 100%-os elégedettségről számoltak be.

Fedezze fel

Loading…
Értékelés

Még senki nem értékelte
Írjon véleményt elsőként

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest