Legyen az Öné az ajándék Chloé kozmetikai táska Chloé termék vásárlása esetén!

Gabriella Salvete Gaby 100% Volume Long Curl Dúsító, göndörítő és hosszabbító szempillaspirál nőknek 12 ml Változat Black

          
Készleten   |  (ID: 90432)
1 535 Ft
Kézbesítés:

Termékleírás

A Gabriella Salvete sminkmárka, amely nagyon gyorsan meghódította a szépségápolás világát, 1990-ben született meg Csehországban, de olasz gyökereknek is örvend, aminek a báját és temperamentumát köszönheti. Ez a Csehországban a legjobb eladások egyikét produkáló márka Aleš Monteleone nevéhez fűződik, aki elérhető, mégis magas minőségű sminktermékekkel lepte meg a szépségipart. Jelenleg a Gabriella Salvete olyan termékeket kínál, amelyek kiemelik a természetes női szépséget. Megtalálható köztük az alapozóktól kezdve a márka zászlóshajójának tekinthető jó minőségű körömlakkig minden, ami smink.

Kozmetikumok olasz sármmal

A Gabriella Salvete sminkmárka 2010-ben áthelyezte székhelyét Milánóba, és továbbra is az olasz energiából táplálkozik, és ez adja a termékek összetéveszthetetlen stílusát. A Gabriella Salvete termékek a legújabb trendeket követik, és a legnagyobb vásárlói igényeket is kielégítik. A beszállítók gondos kiválasztásának és a hatékony jó minőségű összetevőknek a kombinációja a márka, amely szót kér. Válasszon cseh kozmetikumokat Itália illatával, hogy garantáltan kihangsúlyozza szépségét.

Értékelés

Még senki nem értékelte
Írjon véleményt elsőként

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok: