Vásároljon HUGO BOSS Boss Alive termékeket 15 900 Ft felett, és tegyen szert ingyenes szállításra!

Elizabeth Arden Green Tea Pomegranate Eau de Toilette nőknek

Készleten   |  (ID: )
4 090 Ft
Kézbesítés:
Nem találta meg, amit keresett? Tekintsen meg hasonló illatokat! ÉRDEKELNEK A JAVASLATOK

Termékleírás

Az Elizabeth Arden Green Tea Pomegranate Eau de Toilette (2019) a zöld teás illatkompozíció várva várt variációja, ugyanis 20 évvel az illatcsalád alapító tagjaként ismert összetételt követően mutatkozott be. Így jött létre a több generáció rokoszenvének örvendő kellemes és frissítő amerikai Elizabeth Arden Green Tea után a meleg tavaszi és őszi napok kedvelt virágos-gyümölcsös Green Tea Pomegranate illata!

Friss gránátalma aroma

Az Elizabeth Arden Green Tea Pomegranate Eau de Toilette már a fejjegyben a kulcsösszetevőt szerepelteti, ami nem más, mint a névadó gránátalma. Mellette bergamott, maracuja és tangelo aromák tűnnek fel. Az illat szívét Earl Grey tea uralja, amelyet édes fehér magnólia, földies ibolyalevél és kellemesen kesernyés üröm egészít ki. Az alapot mentatea, pézsma, moha és málnavirág alkotja. A Green Tea Pomegranate Eau de Toilette találó összetétele garantáltan felkelti az érdeklődését.

A Green Tea Pomegranate értékelése

Néhány vásárlói értékelés: Szeretem – a kedvencem. Egy-két óra elteltével váratlanul megjelenik a málnás illatjegy.”, „Gránátalma és zöld tea… Édes!”, „A Green Tea Pomegranate illathatásának növelésére – mert a bőrről elég hamar elillan–, a ruhámra is fújok belőle, de még az ágyneműre is.”, „Finom gyümölcsös illatkompozíció. Nem is tudom, milyen illata van a gránátalmának, de az Elizabeth Arden Green Tea Pomegranate Eau de Toilette nagyszerű!” Ön is megírja, mit gondol róla?

Fedezze fel

Loading…
Értékelés

Még senki nem értékelte
Írjon véleményt elsőként

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest