Elizabeth Arden Green Tea Mimosa Eau de Toilette nőknek

Nem találta meg, amit keresett? Tekintsen meg hasonló illatokat! ÉRDEKELNEK A JAVASLATOK

Termékleírás

Az Elizabeth Arden Green Tea Mimosa Eau de Toilette frissítő és örömteli, napsütötte virágoskertbe invitál. A finom illatkeverékben zöld tea, lédús citrusfélék és mimóza alkot jellegzetes illatkoktélt, amely minden tavaszi vagy nyári reggelen új energiával tölt fel. A Mimosa 2016-ban jelent meg az 1999-es születésű híres Green Tea illatkollekció tagjaként.

A zöld tea és a mimóza ujjongó párosa

A könnyed Elizabeth Arden Green Tea Mimosa illat fokozatosan szabadítja fel a zöld tea és a citrusfélék aromáját, amihez a középső rétegben édes mimóza társul. Az alapban afrodiziákumként ható tónusok jelennek meg az ambrette és a vaníliavirág mandulás-vaníliás kicsengésű akkordjai révén. Engedjen a virágok és a szikrázó citrusok varázsának. Élesítse érzékszerveit, és adja át magát a virágoskert csodálatos illatának az Elizabeth Arden Green Tea Mimosa hatására!

A Green Tea Mimosa tárolása

Amennyiben lehetséges, tartsa a Green Tea Mimosa illatszert hűvös helyen, ahol nem éri napfény. Ilyen helyiség például az ablak nélküli fürdőszoba vagy a pipereasztal fiókja, esetleg az éjjeli szekrény a hálószobában. A citrusos Eau de Toilette illatok kevésbé tartósak, ezért a felbontásukat követő 6 hónapon belül érdemes őket elhasználni. Az Elizabeth Arden Green Tea Mimosa női Eau de Toilette egy tavaszi vagy nyári szezon alatt könnyűszerrel kiüríthető, hiszen leginkább frissítő zuhanyként hat a városi forróságban. Szükség szerint, naponta többször érdemes használni.

Fedezze fel

Loading…
Értékelés

Még senki nem értékelte
Írjon véleményt elsőként

Termékalternatívák


Önnek válogattuk


Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest