Szűrők beállítása

Zöld tea mint illatösszetevő

Paraméterek pontosítása
Kategória módosítása
Rendezési szempont:
Rendezés:
Rendezés:

A termékválasztékról Zöld tea mint illatösszetevő

Energiátlannak és gyakran fáradtnak érzi magát? Egy jókora bögre zöld tea garantáltan lábra állítja. Felfrissít, energiával tölt fel és erősíti az eltökéltséget, hogy megtegye, amit elhatározott. Nos, a zöld teát tartalmazó illatszerek is ilyen hatással bírnak.

A zöld tea jótékony ereje

Teát először az ókori Kínában kortyolgattak. Az első feljegyzések i.e. 5000 évre vezetnek vissza, amikor még a növényből nem a mai ismert formájában készült a tea. Önmagában, gyógynövényként működött. A kedvelt forró italt néhány évezreddel később főzték le. A legenda szerint a népszerű teázást egyébként egyszerű véletlen szülte. Röviden, velősen: a tea levelei egy forró vízzel teli edénybe estek. A kellemes íz és a frissítő hatás azonnal elvarázsolta a jelenlevőket. A teázgatást azonban csak a tehetősebbek engedhették meg maguknak. A tea ugyanis viszonylag sokáig luxuscikknek számított. Dacára mindennek a tea Európában csupán a 16. században jelent meg.

Ma pedig már milliárdok képtelenek elképzelni a napjukat a megszokott csésze teájuk nélkül. A leggyakoribb a fekete tea, a zöld tea azonban egyre nagyobb népszerűségnek örvend a tearanjongók körében. Nem csupán az íze kiváló, de remek hatással van a hangulatra és az egészségre is. Számos tápanyagot és antioxidánst tartalmaz, melyek jó hatással vannak az immunrendszerre, a korai bőröregedésre és a zsírégetésre. Manapság egyre többen választják a zöld teát a fekete kávé helyett.

Vajon milyen illatuk van a zöld teát tartalmazó illatszereknek?

A parfümőrök látómezejében viszonylag későn jelent meg, és a zöld teát tartalmazó első illatszerek csak a 20. század 90-es éveiben születtek meg. A legismertebb közülük a legendás Green Tea od Elizabeth Arden, amelyet máig nők milliói imádnak, és több tucatnyi változata ismert.  

A zöld tea mint illatösszetevő rendkívül frissítő. A zöld tea édeskés, gyógynövényes aromája gondoskodik a frissességről és a fékezetlen energiáról. Élvezze kedvenc teáját naponta akár többször is egy zöld teát tartalmazó illatszert viselve!

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest