Szűrők beállítása
Nem
Kategória
Márka Termékcsalád
Ár
-
Kiszerelés
-

Csomagoló alátét

Paraméterek pontosítása
Kategória módosítása
Rendezési szempont:
Rendezés:
Rendezés:

A termékválasztékról Csomagoló alátét

A pelenkázó alátétek a szülők ügyes és higiénikus segítőtársai. Az egyszer használatos pelenkázó alátétek megbízható védelmet nyújtanak a szennyeződésekkel szemben pelenkázáskor, pelenkáról való leszoktatáskor vagy a szülés utáni időszakban.

Amiért az eldobható pelenkázó alátét jól jön a háztartásban

Hogy mit kínál az eldobható pelenka alátét? Az első és nagyon fontos jellemző a nagyfokú felszívóképesség. A speciálisan megtervezett töltőanyag bent tartja a nedvességet és megakadályozza, hogy a folyadék a matracra kerüljön. Ez nagy előny, hiszen elkerülhetők a foltok, a kellemetlen szagok és a matrac karbantartása is egyszerűbb lesz. Ráadásul a pelenkázó alátét anyaga kíméletes a bőrhöz, ugyanakkor eleget tesz a higiéniai követelményeknek. A felülete pedig kellemes érintésű, így a gyermekek komfortosan rámászhatnak vagy ráülhetnek. Ennek biztosan örülni fognak a szülők is, akik természetesen kényelmet és biztonságot kívánnak teremteni a csemetéiknek.

Üdvözölt segítőtársak a napi babaápolás során és egyéb helyzetekben

Az egyszeri pelenkázó alátétek praktikus jellegükkel azonnal elkápráztatnak: könnyűek, egyszerűen mozgathatók és használhatók, mindig kéznél vannak. A higiénikus alátétek biztosítanak affelől, hogy a gyermeke átcsomagolása vagy tornáztatása tiszta, száraz és kényelmes környezetben történik. Egyébként ez a termék más helyzetekben is remekel, például védi a bútorfelületet és tisztán tartja azt. Ha valakinél inkontinencia áll fenn, WC helyett is használható utazás során, de egészségügyi vagy rehabilitációs célokra is megfelel. Másrészt otthoni manikűr, pedikűr, illetve festés vagy más alkotótevékenység is végezhető rajta. Mindig csökkenti a rendetlenség valószínűségét és megkönnyíti a takarítást.

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest