Szűrők beállítása
Nem
Kategória
Márka
Ár
-
Terméktípus
Kiszerelés
-

Átcsomagolás

Paraméterek pontosítása
Kategória módosítása
Rendezési szempont:
Rendezés:
Rendezés:

A termékválasztékról Átcsomagolás

Az újszülöttek 24 óra leforgása alatt nagyjából 9-szer kapnak új pelenkát, a nagyobb babák pedig kb. 7-szer. Az éjszakát leszámítva a baba egy pelenkában legfeljebb 3 órát tölt. Biztosan észrevette, hogy a pelenkázás a babáról való gondoskodás fontos része. Ezért az általános komfortért szükség van a megfelelő felszerelésre. Ez a termékkategória éppen ezen termékekre koncentrál, hogy segítségükkel könnyebb legyen a pelenkázás.

Törődés, védelem, kényelem egyben

Vásároljon meg mindent egy helyen, ami a komfortos és higiénikus pelenkázáshoz szükséges. A pelenkakiütés elleni hidratáló és bőrnyugtató kozmetikumoktól a puha textilpelenkákon át a rendkívül praktikus eldobható pelenkázó alátétekig itt mindent megtalál. Ezekkel a termékekkel biztosra veheti, hogy a gyermeke maximális kényelmet és tisztaságot élvezhet a pelenkázás minden alkalmával.

A textilpelenkák új kora?

Az utóbbi években a textilpelenkák újra napirendre kerültek. Azok a szülők keresik, akik természetes és kíméletes anyagból készült pelenkába csomagolnák kicsijüket. A textilpelenka természetes módon légáteresztő és csökkenti a bőrirritáció kockázatát. Környezetkímélő megoldásnak számítanak, hiszen mosható és ismételten használható. Ráadásul nagyszerűen hat a finom bababőrre, kellemes érzetet nyújtva neki. A pasztellszínekben pompázó muszlin pelenkák azonban nemcsak pelenkázásra szolgálnak, de takaróként vagy alátétként is használhatók, tehát mindenképp az újszülöttek felszerelésében a helye.

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest