Catrice The Essential Brow Set Ajándékcsomagok Változat Medium Eye Brow Stylist szemöldökceruza 1,6 g 030 Brow-N-Eyed Peas + Brow Powder Waterproof púderes szemöldökfesték 4 g 020 Ash Brown + Super Glue Brow Styling Gel szemöldökforázó gél 4 ml 010 Ultra Hold

Termékleírás

Jól ismeri a Catrice sminktermékeket? Az új évezred elején alakult innovatív német márka igazán széles választékkal kecsegtet vásárlóinak, és azóta is nagyfokú érdeklődésnek örvend. Évente többször mutat be újdonságokat, akárcsak limitált kiadású termékeket. A Catrice szorosan összefügg a divattal, és fő inspirációja a kifutók, illetve a divat nagyvárosainak világmárkákkal teli utcái. Lesben áll, és minden trendet levadászik, így a legkisebb részletek sem kerüik el a figyelmét. A szerzett ismeretek pedig népszerű alapozókban, púderekben, korrektorokban, rúzsokban és egyéb sminktermékekben látnak napvilágot – ellenállhatatlanul alacsony áron.

Catrice – a smink iránti szenvedéllyel

A nagy történetek többnyire bátor emberekkel és világos elképzelésekkel kezdődnek. Nincs ez másképp a Catrice esetében sem. A márka alapítója, Christina Oster-Daum világéletében hitt abban, hogy képes kifejleszteni egy sminktermékeket kínáló innovatív luxusmárkát, amelyet az alacsony áraknak köszönhetően minden nő élvezhet. A Catrice 2004-ben jött létre Németországban máig nem csituló lelkesedéssel és lendülettel. Ennek köszönhetően pedig egyre újabb és fejlettebb termékek látnak napvilágot. A folyamatos innovációs törekvések tehát prémium minőségű sminktermékeket eredményeznek, hiszen a Catrice első számú szempontja a minőség. Ez vonatkozik a felhasznált összetevőkre, az alkalmazott modern technológiákra, a luxust megütő textúrákra, valamint a minden körülmények között elérhető árra. Az itt felsoroltak a cég alappilléreinek számítanak, de idesorolható az állatkísérletek mindennemű kerülése.

Közkedvelt Catrice alapozók és egyéb sminktermékek

A Catrice a tiszta életöröm megtestesítőjeként élénk színekkel nyit ideális teret a különböző sminktechnikákkal és árnyalatokkal kísérletezni vágyóknak. Próbálja ki ezeket az inspiráló és enyhén függőséget okozó készítményeket Ön is! A márka „specialitása” elsősorban az arcsmink készítéséhez szükséges termékek: alapozók, korrektorok, primerek és highlightrek. A Catrice azonban a szemről, az ajkakról, a körömről sem feledkezett meg. Természetesen a népszerű szempillaspirálok, szemhéjfestékek, rúzsok, körömlakkok is említésre méltók. A Catrice termékeket egy szempillantás alatt megkedveli Ön is!

Fedezze fel

Loading…
Értékelés

Még senki nem értékelte
Írjon véleményt elsőként

Önnek válogattuk


Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest