Ardell Magnetic Gel Liner Mágneses szemhéjtus szett ecsettel nőknek Változat Black mágneses szemhéjtus 3 g + szemhéjtusecset 1 db

Termékleírás

Talán mondhatjuk azt, hogy a műszempilla hatás minden nő vágya. Vajon hogyan érhető el a sűrű és hosszú szempilla? A megoldás az Ardell műszempillákban rejlik. Az Ardell ugyanis egy 1971 óta műszempillákkal foglalkozó top márka. Megalapítása az Arnold és Sydell Miller házaspár nevéhez fűződik. Már az első termék megjelenése lelkes vásárlókat hozott, a márka pedig nagyon gyorsan az egész világon elterjedt.

Ardell = tökéletes szempilla

Az Ardell kínálatában nem csupán kiváló minőségű felragasztható műszempillákat találunk, de a műszempillák kifogástalan megjelenéséhez tartozó kiegészítőket is. Találunk itt ragasztókat, jó minőségű applikátorokat, szemöldökkeféket. Végtelenül hosszú szempillára vágyik? Netán a veszélyesen dús szempillák vonzzák? Vagy inkább a természetes megjelenés a cél? Az Ardell hatalmas választékkal kecsegtet: felragasztható műszempilla, tincses műszempilla, szálas műszempilla. Az Ardell portfóliójában többnyire emberi hajból készült műszempillákat találunk, és képesek eredeti szempillaként működni, egyetlen pillantással elbűvölik azt, akire rápillantunk.

Hollywood számára az Ardell márka nem ismeretlen fogalom

Az Ardell nem csupán azzal büszkélkedik, hogy vásárlótáboruk a világ minden táját felöleli, de azzal is, hogy a hollywoodi sminkmestereket is elkápráztatta, akik régóta előszeretettel használják a termékeket munkájuk során. Csábító tekintetre vágyik, amely lenyűgözi a környezetét? Ez esetben válassza az Ardell márkát.

Fedezze fel

Loading…
Értékelés

Még senki nem értékelte
Írjon véleményt elsőként

Önnek válogattuk


Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest