Yankee Candle Passion Fruit Martini Illatgyertyák

Termékleírás

Az amerikai Yankee Candle illatgyertyák manapság világszerte milliók háztartásában megtalálhatók. Az emberek imádják a hosszú órákon át égő, egyedi illatot adó ikonikus tervezésű illatgyertyákat. Áradjon otthonában citrusos, fás, virágos, ünnepi vagy más illat a különleges Yankee Candle illatgyertyáknak, viaszoknak vagy más lakásillatosítóknak köszönhetően.

Yankee Candle: Illatszenvedély

A Yankee Candle nemrég ünnepelte megalapításának 50. évfordulóját, gyártóüzeme pedig mára évente 75 millió gyertyát állít elő. Ebből a szempontból szinte hihetetlen, hogy a Yankee Candle illatgyertyát a véletlen szülte. A 16 éves Mike Kittredge, az alapító, az első gyertyáját régi viaszokból állította össze, hogy karácsonyi ajándékként adja át anyukájának. A saját konyhájukban készített gyertyák gyors népszerűségre tettek szert, és néhány év múlva Mike helyet kereshetett és emberi erőforrást is alkalmazhatott, később pedig hatalmas vállalatot építhetett fel, saját gyártást tudhatott magáénak a nem messzi South Deerfieldben, ami a Yankee Candle zászlóshajója mind a mai napig. Adja át magát a Yankee Candle illatgyertyák varázslatos illatának!

A Yankee Candle illatgyertyák égése

Megfelelő használattal a gyertya varázslatos illatot és kellemes légkört teremt az egész otthonunkban. Hogyan is érjük el mindezt? Az első használat előtt vágjuk le a kanócot 3-5 mm hosszra, és ugyanilyenre vágjuk le minden további használat előtt is. Az ún. viaszalagút elkerülése és az egyenletes égés érdekében, mindig hagyjuk a viaszt az üveg széléig égni. Éppen ennek köszönhetően érhetjük el a legintenzívebb illatkibocsátást. A gyertyát maximum 4 órán át égessük, és minden alkalommal hagyjuk a viaszt teljesen kihűlni. Minden Yankee Candle más gyorsasággal és intenzitással ég. A leggyorsabban a könnyed fehér és a virágos illatúak égnek, amelyek a legkevésbé intenzívek. Erősebben érezhetőek a gyümölcsös és ünnepi illatok, a legintenzívebbek az étel és fűszer illatkategóriákban keresendők. Ezek ráadásul a legtovább égő illatgyertyák.

Fedezze fel

Loading…
Értékelés

Még senki nem értékelte
Írjon véleményt elsőként

Önnek válogattuk


Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest