WoodWick Rose Illatgyertyák

Termékleírás

A WoodWick az a márka, amely tudja, hogyan teremtse meg az otthon melegét, és amelyik képes otthonossá tenni minden egyes szobát. Az amerikai márka 2006-ban tűnt fel és nevét azonnali siker övezte világszerte. A WoodWick zászlóshajójának az aromalámpa gyertyák és viaszok tekinthetők. Kínálatában ugyanakkor találunk illatgéleket, illatrudakat is. Az amerikai gyártó termékei nem csupán bódító illatukkal, de megnyerő külsejükkel is kitűnnek.

Az otthon melege a WoodWick jóvoltából

Miért ne szerezzünk magunknak örömet egy WoodWick gyertyával? Gyútsuk csak meg bátran! Nagyon elegáns eldolgozású, számos méretben kapható gyertyáról van szó. A fából készült fedél gyertyaalátétként is működik, így védi a bútorokat is. A jó minőségű viasznak köszönhetően a gyertya nagyon sokáig ég, illata pedig intenzív.

A gyertyák a kandallóban ropogó fára emlékeztetnek

A lényeg viszont az, hogy a gyertyakanóc természetes fából készült. Mit is jelent ez? Miközben ég a gyertya, úgy pattog, mint a kandallóban a tűz, és az így teremtett légkör egyszerűen utánozhatatlan. Különféle illatú gyertyák és egyéb WoodWick termékek állnak rendelkezésére, csak Önön múlik, hogy a gyümölcsöset, az ínyencet, a virágosat vagy netán a fásat választja. Fedezze fel az aromaterápia erejét az amerikai WoodWick termékekkel.

Fedezze fel

Loading…
Értékelés

Még senki nem értékelte
Írjon véleményt elsőként

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest