Legyen az Öné a C-THRU termékek 3 500 Ft feletti vásárlásához járó ajándék!

Wilkinson Sword Hydro 5 Borotvák férfiaknak

Termékleírás

A Wilkinson Sword története a 19. századba vezet vissza, pontosabban 1898-ba. A márka, amely kiérdemelten több mint egy évszázada előkelő helyet foglal el a márkavilágban, a kezdetek óta nagy átalakuláson ment végbe, ami a borotvákat illeti. Ezek a termékek ugyanis tökéletes segítőtársnak bizonyulnak a férfiak számára. A Wilkinson Sword azonban a nőkről sem feledkezett meg. Tisztálkodási termékeket a hölgyeknek is kínál.

Wilkinson: Tökéletes borotválkozási élmény nőknek és férfiaknak egyaránt

A Wilkinson Sword életében a fordulatot az 1971-es év jelentette. Ekkor került sor ugyanis a borotvapenge műanyag tokba helyezésére, ami kényelmes borotválkozást biztosított. A hölgyek igényeivel a márka 1994-ben kezdett el foglalkozni. Ekkor jelent meg az első női borotva, amely biztonságos kivitelezésének köszönhetően igencsak keresett termék lett.

Minőségi termékek több mint 100 éve

A márka széles kínálatában olyan termékeket találunk, amelyek világszerte megkönnyítik és kellemesebbé teszik a férfiak és nők borotválkozási élményét. A cég zászlóshajójaként ismert jó minőségű borotvákon kívül a márka további bőrápolási és borotválkozási termékeket kínál. Részesüljön a tökéletes borotválkozási élményben a Wilkinson Sword termékeinek hála. A márka több mint 100 év tapasztalata a borotválkozás utáni gyönyörű bőr garanciája.

Fedezze fel

Loading…
Értékelés 5.0

(Értékelések száma:1)

  • 100 % ajánlja

Vélemények

Sándor
Látogatói vélemény – Parfimo.hu

Életem legjobb borotvája, végre megszabadultam a bőrirritációtól.

Visszajelzés hozzáadása és segítsen másoknak a választásban.
Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest