UMBRO Power Dezodorok férfiaknak

Készleten   |  (ID: )
1 055 Ft
Kézbesítés:

Termékleírás

A lelkes sportolóknak biztosan nem kell bemutatni a sporttörténetben aranyba foglalt UMBRO márkát. Ismertségét ugyanis innovatív sportruházatának, sportcipőinek, sporteszközeinek, sportfelszereléseinek és egyebeknek köszönheti. Ami 1924-ben egy kis műhelyben kezdődött Manchesterben, világméretű céggé nőtte ki magát, amely különböző sportoláshoz szükséges termékeket kínál.

Az UMBRO futballmárka rakétagyorsaságú sikeraratása

A múlt század 20-as éveiben Nagy-Britanniában a futball szédületes érdeklődésnek örvendett, és Harold Humphreys, az UMBRO erős jövőképet látó alapítója kis műhelyében futballmezeket kezdett gyártani. Tíz évvel később pedig mezeiben az előkelő Manchester City és Portsmouth futballklubok szerepeltek az angol labdarúgó-bajnokság döntő mérkőzésén. A márkát a minőség és a precíz munka jellemzi a kényelmet szem előtt tartva. Sportoláskor remek szolgálatot tettek. A rendkívüli sikerére való tekintettel az UMBRO öltöztette a brit olimpikonokat a Londonban megrendezett Olimpián, illetve más nemzetközi versenyeken is. Az angol futballklubok 80%-a a kettős gyémántot ábrázoló logóval ellátott futballmezeket viselte. A profi sportruházaton kívül megjelentek a szabadidős tevékenységekre alkalmas darabok is. A 80-as években az UMBRO divatfogalom lett, logójával pedig tele voltak az utcák és az iskolák is. Ma az UMBRO a Nike része és továbbra is minden sportkedvelő igényeit kielégítő felszereléseket gyárt.

Sportos UMBRO illatok és kozmetikumok

A sporthoz igazából szorosan hozzátartoznak a külöfnéle testápoló kozmetikumok és illatszerek. Az UMBRO ezért alkotta meg friss Eau de Toilette illatait, dezodorjait és izzadásgátlóit, illetve borotvaszereit. A jéghideg felfrissülés kedvelőinek az UMBRO Ice Eau de Toilette ajánlott, amelyben bergamott, ámbra, pézsma és szantálfa dominál. Az UMBRO Power pedig citrusokkal, gyümölcsökkel, fahéjjal és szegfűszeggel teli. Sportolás közben az UMBRO Action Eau de Toilette jön igazán jól, hiszen frissítő mandarint, jázmint és bazsalikomot tartalmaz. Ön melyiket választja?

Fedezze fel

Loading…
Értékelés

Még senki nem értékelte
Írjon véleményt elsőként

Önnek válogattuk


Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest