Test spray-k

Paraméterek pontosítása
Kategória módosítása
Rendezési szempont:
Rendezés:
Rendezés:

A termékválasztékról Test spray-k

Szeretetteljes simogatásként érintő illatra vágyik? Szerezzen be egy testpermetet, amely kellemes felfrissülésként hat a forró nyári napokon! A zuhanyélményt nyújtó termék fiatal lányok első illataként is választható. A testpermet tetőtől talpig használható anélkül, hogy másokra nézve tolakodó lenne. Csupán néhány százalék illatösszetevőt tartalmaz, minimális mennyiségű alkoholt és olajat, így nem képez erős illatfelhőt és foltokat sem hagy a ruhán. Röviden egy frissítő, nem tolakodó nyári női illatszer. Válassza Ön is a testpermetet!

A testpermet illathatásának növelése

A testpermet olyasmi a nők számára, mint a kölni a férfiaknál. A legjobban nedves bőrön tart, ezért használata előtt érdemes például reggel hidratálókrémet felvinni. Így nem vész el a pórusokban, hanem a bőrfelszínen marad és finoman felszabadítja az aromáit. A testpermet a nap folyamán igény szerint többször is használható. Varázslatos aromája kellőképpen kiemeli az egyéniséget és optimista hangulatot teremt, amely a környező emberekre is jó hatással van.

Testpermetek a híres márkáktól

Próbálja ki például a Chanel Chance Eau Tendre testpermetet, amely nőies és finom virágillatot áraszt, benne jázminnal, jácinttal és nőszirommal! Egy vásárló szerint „Kiváló minőségű, egész napra beillatosítja a testet.” A francia Chanel soha nem mellényúlás, a bevált ajándéktárgyak között foglal helyet. A legkeresettebb termékek között szerepel a Vera Wang Embrace Periwinkle and Iris testpermet is, amely tej, nőszirom és meténg lenyűgöző illatkeverékét kínálja. A Playboy Play It Wild For Her szexi testpermet alacsony árával is hívogatóan hat. Webshopunkban a testpermeteket különbözőképpen kategorizálhatja pl. illattípus szerint (orientális-virágos, stb.).

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest