Tesori d´Oriente Vaniglia e Zenzero del Madagascar Eau de Parfum

Nem találta meg, amit keresett? Tekintsen meg hasonló illatokat! ÉRDEKELNEK A JAVASLATOK

Termékleírás

A Tesori d'Oriente Vaniglia e Zenzero del Madagascar eau de parfum lenyűgöző illat nőknek és férfiaknak. Elsősorban a hűvösebb őszi és téli napokon és estéken tűnik ki. Finom orientális tónusok gondoskodnak a jókedvről és a másik nem érdeklődésének felkeltéséről. Engedje, hogy a Vaniglia e Zenzero del Madagascar egzotikus tájakra röpítse, ahol mindenki élvezi a pillanatot, a rohanás, a stressz pedig ismeretlen fogalom!

Az érzékeket felkorbácsoló afrodiziákum

A Vaniglia e Zenzero del Madagascar uniszex eau de parfum felső rétegében bergamott és gyömbér energikus összetevői szabadulnak fel, így az illatkompozíció megbízhatóan ad új impulzust minden nap és este kezdetén, aminek a hatása végig kitart. A szívjegyben kellemes ylang-ylang, rózsafa és orchidea vár. Vajon ki ne örülne egy intenzív, ugyanakkor elegáns virágillatnak egy esős napon? A záróakkordokat vanília uralja kasmírral, szantálfáva és cédrusfával. Ehhez csatlakozik erotizáló ámbra és pézsma is.

A wellness komplex fogalma kibővül

A Tesori d'Oriente termékeket Olaszországban gyártják a fenntarthatóság jegyében. A cég felsorakoztatja a kelet kincsét a maximálisan pihentető pillanatokért egy-egy szépségápolási rituálé során. A wellness komplex fogalmát bővíti a Tesori d'Oriente Vaniglia e Zenzero del Madagascar uniszex eau de parfum is. Ön se hagyja ki!

Fedezze fel

Loading…
Értékelés

Még senki nem értékelte
Írjon véleményt elsőként

Termékalternatívák


Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest