Vásároljon Hugo Boss HUGO termékeket, és tegyen szert ajándékra!

Tesori d´Oriente Vaniglia e Zenzero del Madagascar Eau de Parfum

Készleten   |  (ID: )
2 880 Ft
Kézbesítés:
Nem találta meg, amit keresett? Tekintsen meg hasonló illatokat! ÉRDEKELNEK A JAVASLATOK

Termékleírás

Izgalmas orientális illatot keres jutányos áron? Adunk egy tippet: a megoldás az olasz Tesori d'Oriente. Immár 2010 óta működik, és 10 év alatt 30 illattal állt elő. Ismérve: „a távoli országok visszhangja a testi és lelki jólétért". A Tesori d'Oriente illatmárka kiegészítő termékekkel is szolgál, olyan kozmetikumokkal, amelyek hozzájárulnak az egyes illatkeverékek tartósságához. Ilyen formában pedig a napi szépségápolási rutinunk új szintre kerül.

Tesori d'Oriente: Soha ne sajnálja a saját magára fordított időt

A Tesori d'Oriente szépségápolás néven világkörüli útra invitálja, és mindezt otthona kényelmében. A Tesori d'Oriente illatösszeállításának köszönhetően az illat viselője hosszú órákra stressztől és napi gondoktól távol eső helyekre kalandozik. A márka azt hangoztatja, hogy a saját magunkra fordított idő soha nem elvesztegetett. Ellenkezőleg – a lehető legnagyobb kincs.

Részesüljön Ön is a Tesori d'Oriente népszerű illatainak előnyeiben

Közkedvelt például a Tesori d'Oriente White Musk Eau de Parfum. Bőségesen tartalmaz fehér pézsmát, amely azonnali kellemes érzést és szexuális energiát áraszt. A sötét, ugyanakkor csábító orientális Tesori d'Oriente Jasmin di Giava Eau de Parfum a hűvösebb napokra javasolt. Az illatkeverékben pacsuli, jázmin, csokoládé, karamell és vanília van jelen. Számos vásárlói visszajelzés alapján nagyon hasonlít a Thierry Mugler Angel illatra, azonban kedvezőbb az ára. Egyiptomba, az ókori római provinciákra a Tesori d'Oriente Aegyptus Eau de Parfum röpít el bennünket. Izgalmas púderes, fűszeres és további orientális illatakkordok uralják. A mézes-mandulás Tesori d'Oriente Byzantium Eau de Parfum az egykori aranyozott bizánci palotákba invitál, amelyekben értékes virágok és finom gyanta illata áradt. A Tesori d'Oriente illatok és kozmetikumok a ma emberét is körbeugrált ókori hercegnők történetébe illesztik!

Fedezze fel

Loading…
Értékelés

Még senki nem értékelte
Írjon véleményt elsőként

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest