Tangle Teezer Aqua Splash Hajkefék nőknek

Termékleírás

Ismeri a Tangle Teezer hajkeféket? Akár félhosszú, akár hosszú, hullámos a haja, esetleg póthaja van, netán kishercegnője haját ápolja, az esztétikus Tangle Teezer hajkefékkel a fésülködés, kifésülés gyerekjáték. Búcsút inthet a hajhúzásnak, a hajdörzsölődésnek, illetve hajtépődésnek. A Tangle Teezer hajkefék lehetővé teszik a hajkárosodás megelőzését, valamint jelentősen hozzájárulnak a haj egészségéhez és fényéhez. A Tangle Teezer hajkefékkel a világ legjobb fodrászataiban is találkozhatunk, ugyanis a szakma élén álló hajszobrászok is évek óta előszeretettel ajánlják és számos díjat is beszerzett már. Próbálja ki akár otthonában!

Tangle Teezer: Kifésült haj fájdalommentesen, csomósodás nélkül

A Tangle Teezer2007-ben jött létre Londonban. Alapítója Shaun Pulfrey (szül. 1961-ben), akinek a szakmai karrierje 1978-ban indult.Olyan szalonokban dolgozott, mint a Pierre Alexandre, Toni & Guy, Nicky Clarke és Richard Ward. Saját könyve is megjelent 2002-ben, majd ezt követően teljes figyelmét alapvető fodrászkellékek kifejlesztésének szentelte. Célja ezzel az volt, hogy közelebb hozza az emberekhez a mindennapi életet. Forradalmi hajkeféi jelenleg több mint 70 országban kaphatók, és márkaelső a szakmai világban. A fájdalommentes kifésülés és a kócosodás elkerülése bársonyosan puha és finom hajat eredményez. A terméket olyan személyiségek is szívesen használják, mint Victoria Beckham vagy Cara Delevingne.

A zseniális Tangle Teezer hajkefék

A Tangle Teezer hajkefék különféle hosszúságú rugalmas fogakkal bírnak, használatuk alkalmas mind vizes, mind száraz hajra, hiszen kíméletesen végzik a feladatukat bármilyen hajtípusról is legyen szó. Színesek és ergonomikus kialakításuk révén használatuk is ideális, ráadásul a ridikülben is könnyedén elférnek. Ha hajmosás után hullámosabb, esetleg kócosodó a haja, vegyen kezébe egy Tangle Teezer hajkefét, amely kifésüli és kisimítja a haját. Ezt pedig vásárlói értékelések is alátámasztják. A Tangle Teezer Aqua Splash hajkefe használatakor érdemes hajkondicionálót vagy más készítményt felvinni a hajra, majd a hajkefével egyenletesen belefésülni. A Tangle Teezer hajkefék kiválóak, esztétikusak, ráadásul az áruk is kedvező. A Tangle Teezer világszintű hajkefe specialista, és méltán büszke rá, hogy minden egyes hajkefe tervezése és gyártása Nagy-Britanniában folyik. Ne habozzon, válassza ki az ideális modellt saját magának vagy akár gyermekeinek is beszerezhet egy csodás hajkefét. Egy biztos, mindenki azonnal imádni fogja.

Fedezze fel

Loading…
Értékelés

Még senki nem értékelte
Írjon véleményt elsőként

Önnek válogattuk


Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest