Szűrők beállítása
Nem
Termékcsalád
Ár
-

Stella McCartney

Paraméterek pontosítása
Kategória módosítása
Rendezési szempont:
Rendezés:
Rendezés:

A márkáról Stella McCartney

Stella McCartney sikeres divattervező, akinek az apja a The Beatles legendás tagja, Paul McCartney. Tehetségnől és világsikerből a családban nem volt hiány. Stella McCartney kompromisszumot nem ismerően utasította el a bőrárut, és köztudott, hogy szilárdan kiállt az állatok jogaiért. Ma Stella McCartney többtucatnyi kiváló minőségű illatszert és arcápolót kínál. A kivételes Stella McCartney termékek mindenkit megszólítanak, aki éppolyan különleges, mint a márka megalkotója maga. Annak ellenére, hogy berkeinkben a Stella McCartney illatok kevésbé ismertek, a márka bölcsőjében, az USA-ban nagy sikereknek örvendenek.

A Stella McCartney márka létrejöttéről

Sokak szerint Stella kicsi kora óta divatos csodagyerek volt. Már 12 évesen megtervezte az első ruhamodelljeit, három évvel később pedig Christian Lacroix „műhelyében” szerzett tapasztalatokat. Stella McCartney 1995-ben fejezte be tanulmányait a Central Saint Martins Művészeti és Design Főiskolán, és két évvel később már bemutatta az első kollekcióját. Karriere nagy fordulatot vett, amikor Stella lett a párizsi Chloé divatház kreatív igazgatója. Annak ellenére, hogy a párizsi bemutatója vegyes értékeléseket kapott, még abban az évben megerősítette helyét a divatipar feltörekvő csillagai között. Stella McCartney egyre nagyobb népszerűségre tett szert, és olyan hírességeket kezdett rendszeresen öltöztetni, mint Madonna, Annie Lennox, Gwyneth Paltrow. Az első Stella McCartney illat pedig 2003-ban jelent meg Stella néven. A kínált illatok száma pedig azóta jelentősen megszaporodott.

A Stella McCartney illatalkotásokról

Az illatok megalkotásánál Stella McCartney nem feledkezik meg a szeretteiről. A Stella McCartney L.I.L.Y. illatot például az anyukájának szánta, a nevében olvasható rövidítés pedig ennyit tesz: Linda I Love You (Szeretlek, Linda). Stella McCartney előkelő illatműhelyéből elsősorban virágos-fás illatkompozíciók kerülnek ki. Világszerte nők millióit ejtették már rabul. Ön is kipróbálhatja őket, és valószínűleg hamar megérti, mi a sikerük titka...

Próbálja ki a Stella McCartney illatokat, és adjon hangot egyediségének!

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest