L'Oréal Paris és Garnier hajápolók: ajándék + ingyenes szállítás

Salvatore Ferragamo Amo Ferragamo Eau de Parfum nőknek

Készleten   |  (ID: )
31 620 Ft
Kézbesítés:
Nem találta meg, amit keresett? Tekintsen meg hasonló illatokat! ÉRDEKELNEK A JAVASLATOK

Termékleírás

A Salvatore Ferragamo márka egy híres olasz cipészmester nevét viseli, akit legendás színésztehetségek tartottak nagyra. Mára már Firenzében neki szentelt múzeum viseli a nevét. A márka egyéb divattermékeket is kínál, köztük olaszos eleganciát tükröző kozmetikumokat és illatszereket. A Salvatore Ferragamo hallatán a szakértők főleg az Incanto, Incanto Dream, Incanto Shine és Incanto Heaven kollekciókra asszociálnak. Az igencsak eredeti és ötletes női, férfi és uniszex Salvatore Ferragamo illatok azonban szélesebb illatskálát jelentenek. Mondani sem kell, hogy a legigényesebb orr is talál köztük neki megfelelőt. Engedje, hogy önt is elvarázsolják az illatok!

Salvatore Ferragamo: Híres cipőtervező

Az olasz származású Salvatore Ferragamo (1898–1960) nagyon sikeres cipőtervező volt, aki ráadásul sikeresen befejezett anatómiai tanulmányokat folytatott. Az első cipőket kilencévesen készítette egyik lánytestvérének. A Salvatore Ferragamo céget 1927-ben alapította Olaszországban az első sikeres, úgymond amerikai időszakát követően. Hollywood aranykorában minden sztárnak volt tőle legalább egy pár cipője. Természetesen személyre szabott modellekről volt szó. Salvatore Ferragamo a parafa cipősarok, a platformos cipők és egyéb cipőtrükkök megalkotója is egyben. A Salvatore Ferragamo cég mindmáig a család kezében van. Divatos cipőket, táskákat, selyemből készült kiegészítőket, órákat, ruházatot és természetesen illatszereket is kínál. Ez utóbbiak bársonyosan finom, kellemes illatok, amelyek éppolyan kényelmesen viselhetők, mint a Salvatore Ferragamo cipők.

A Salvatore Ferragamo illatok egyszerűen beválnak

A legelső a Gilio (1960) női illat volt. A Salvatore Ferragamo legjobbnak számító illatai között a már említett, fiatal hölgyeket megszólító Incanto Shine (2007), a női F for Fascinating Night (2009), a Signorina (2011) és az Emozione (2015) szerepel. A legnépzerűbb férfi illatokat az F by Ferragamo Black (2009) és az Uomo (2016) képviseli. A letisztult olasz stílus esszenciája. Neves parfümőrök alkották, Alberto Morillas és Aurelien Guichard. A Salvatore Ferragamo illatok azokat a nőket és férfiakat mozgatják meg, akik minden lényükben élvezik az életet. A felhozatalból nem hiányzik a Tuscan Soul kollekcióba tartozó uniszex La Commedia (2017) illat sem. Meglátja, hogy ezek az illatok önnek és partnerének sem okoznak csalódást.

Fedezze fel

Loading…
Értékelés

Még senki nem értékelte
Írjon véleményt elsőként

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest