Rimmel London Kate Highlighterek nőknek

Termékleírás

A RIMMEL LONDON egy olyan márka, amelyik egyenesen Londonból, a divat és a kultúra központjából hozza a legújabb trendeket.

A márkatörténet kezdetei egészen 1834-be vezetnek vissza, amikor is alapítója, az elismert parfümőr 14 éves fiával együtt megnyitotta Londonban az első parfümériáját, amit House of Rimmel névre keresztelt. Az a fiúcska Eugen Rimmel volt, aki már 24 éves korában parfümőr mesterré vált, és elkezdett kísérletezni illatokkkal és színekkel, utazásai során pedig egzotikus összetevőket és új inspirációkat keresett. A tisztálkodás úttörője lett, ugyanis jó néhány innovatív termékkel állt elő, mint például a szájvíz, az illatosított pomádék és a zseniális illatpárologtató.

A Rimmel fontos mérföldkövének elérése 1996-ban történt, amikor is a Coty Inc. tulajdona lett, és piacvezető sminkmárkává vált.

A RIMMEL LONDON termkek egyedi összetétellel, tipikus brit dizájnnal büszkélkedhetnek, illetve azzal, hogy termékeiket nem tesztelik állatokon. A Rimmel London iránti bizalmát Kate Moss is kifejezte, aki már hosszú ideje a márka arca.

Fedezze fel

Loading…
Értékelés

Még senki nem értékelte
Írjon véleményt elsőként

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest