Ralph Lauren

TOP TERMÉKEK

Paraméterek pontosítása
Kategória módosítása
Rendezési szempont:
Rendezés:
Rendezés:

A márkáról Ralph Lauren

Ha elhangzik a Ralph Lauren márkanév, lehet, hogy a Safari Eau de Parfum jut eszünkbe. A híres illat pazar parfümös üvegbe zárva 1990 óta van jelen a világpiacon. Az amerikai életstílust jelképezi, a szabadságot és a kalandot. Fű, virágok, gyümölcsök illata árad belőle, egyszerűen az élet öröme. Két évvel később megjelent a férfi változata is. A lehengerlő kristálytiszta női Ralph Lauren Ralph Eau de Toilette (2000) pedig kék csomagolásban született meg. Mondani sem kell, hogy számos pozitív értékelést kapott: „Szuper illat, a környezetem nagyon pozitívan reagál rá.”, írja Denisa. Egy másik ajánlásban ez olvasható:„Ennyi dicséretet még egy parfümömre sem kaptam SOHA!”

Ralph Lauren: Kiváló amerikai illatszerek

A fenomenális Ralph Lauren (szül. 1939) révén létrejött 1967-ben a Polo. Nyakkendőkkel indított, a sportosan elegáns preppy stílust képviselve, majd fokozatosan egy egész divatbirodalmat épített ki női és férfi ruhákkal, kiegészítőkkel. Ralph Lauren sosem tanulta a divattervezést. Közgazdász volt, ami nagy valószínűsséggel megmutatkozott a cég üzleti eredményeiben. A népszerű divattervező többször felbukkant a Jóbarátokban önmagát alakítva. Az elbűvölő Ralph Lauren illatok tökéletes kiegészítői egy laza beállítottságú vállalat profiljának, hiszen a benne dolgozó nőknek és férfiaknak számos illatvariációt kínál. Az első női illatkompozíció a Lauren (1978), a férfi illatok közül pedig a Polo (1978). Az ismert illatkollekciók a Chaps, Polo, Safari, Romance, Polo Sport, Polo Black, Polo Blue, Polo Red, Polo Supreme, Big Pony, Glamorous, Luxury és Ralph. Az amerikai Ralph Lauren illatkínálatából minden lelkes parfümrajongó könnyűszerrel tud választani.

2 szeretetteljes Ralph Lauren illat

Próbálja ki például a kelet világát idéző női ribizlis-szegfűs Ralph Lauren Notorious Eau de Parfum (2008) illatot, amely a régi hollywoodi sztárok titkát ragadja meg. A nem kirívó, ámbár nagyon szexi aurát kölcsönző illat ugyanis a legerősebb férfiakat sem hagyta hidegen. „A régi hollywoodi aranykor felidézése több mint sikeres.”, írja róla egy vásárló. Egy további illattipp a Ralph Lauren Tender Romance Eau de Parfum (2016). A szerelem első látásra tükröződik benne, a remegő térdek és a hasban röpködő pillangók érzése közepette megpillantott alany. Minden olyan nőt megszólít, aki még sok csalódás ellenére is képes hinni a szerelemben. Ha magára ismer, ne habozzon...

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest