Legyen az Öné a C-THRU termékek 3 500 Ft feletti vásárlásához járó ajándék!

PIZ BUIN Mountain Lipstick Ajakbalzsamok

Termékleírás

Szereti a napot? Ez esetben jó helyen jár. A svájci PIZ BUIN márka ugyanis a napozótermékek világszinten elismert szakértője nem kevesebb mint 70 éve. A 20. század 60-as éveiben a PIZ BUIN az első olyan napozótermékeket gyártó cégek között foglalt helyet, amelyek SPF fényvédelemmel bírtak , és számos más innovatív megoldással is előrukkolt, amelyek nélkül manapság a napozótermékeket el sem tudjuk képzelni. Ilyen például a vízálló krémek megjelenése 1974-ben. A PIZ BUIN napozótermékek mindenhol ott vannak, ahol éget a nap. Legyen az egy napozóágy a tengerparton vagy hegyi túra, vagy csak egy kis városi séta. Tegyen szert a PIZ BUIN termékeknek köszönhetően tökéletesen bronzos bőrszínre, ugyanakkor hatékony fényvédelemre. A PIZ BUIN röviden egy luxus kategóriájú napozótermék mindenkinek, aki gondmentes napon töltött időre vágyik.

Egy fülledt délután megszületettt a Piz Buin márka

A neves napozótermékek megszületése hátterében egy fülledt délután és az osztrák-svájci határon húzódó Piz Buin hegy megmászása áll. Gyakorlatilag 1938-ban még nem léteztek fényvédő termékek, és erre Franz Greider, a fiatal hegymászó és vegyészhallgató alaposan ráfizetett. A kellemetlen bőrégés arra ösztökélte, hogy később napozókrémet állítson elő a hegymászók számára. A neve Gletscher Creme lett és a napozótermékek a PIZ BUIN nevet kapták. Fejlesztésükben Franznak a felesége Marga volt a segítségére, aki szakképzett kozmetikus volt, így összeadták közös vegytani és kozmetikai ismereteiket, ami nagyon jó minőségű napozókrémek, naptejek, napozó spray-k, folyadékok és más termékek létrejöttéhez vezetett.

PIZ BUIN: Fényvédelem kompromisszumok nélkül

A PIZ BUIN napozótermékek változatos kínálatában mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb termékeket. Tökéletes bronzos árnyalatú bőrszínre vágyik és lehetőleg gyorsan, ugyanakkor nagyon hatékony fényvédelemmel? Ez esetben bátran célozza meg a Tan Intensifier vagy a Tan & Protect készítményeket. Az érzékeny arcbőrnek pedig a PIZ BUIN Allergy kedvez, amely hatékonyan erősíti a bőr ellenállóképességét. Azonnali nagyszerű megjelenést az Instant Glow kölcsönöz a bőrnek, amely bőrélénkítő mikroszemcséket tartalmaz. A tökéletes nyári frissességről pedig a PIZ BUIN Protect & Cool gondoskodik: könnyű állagú hűsítő hab hatékony fényvédelemmel. Aki mindenáron a hegyekbe vágyik, az kétségkívül örülni fog az erre kifejlesztett Mountain készítménynek. Napozzon a PIZ BUIN segítségével biztonságosan, és tegyen szert bronzos bőrszínre, ami környezetére mindig inspirálóan hat és a következő kérdéshez vezet: „Hol nyaraltál?"

Fedezze fel

Loading…
Értékelés

Még senki nem értékelte
Írjon véleményt elsőként