Paul Smith Extreme Women Eau de Toilette nőknek

Nem találta meg, amit keresett? Tekintsen meg hasonló illatokat! ÉRDEKELNEK A JAVASLATOK

Termékleírás

Nagy-Britanniában aligha van olyan ember, aki ne ismerné a brit divatvilág legcsengőbb hangzású nevét, ami nem más, mint Paul Smith. A 20. század második felében a szakma zsenijének minősítették, mivel könnyűszerrel képes ötvözni a hagyományos és modern elemeket. Ma a Paul Smith férfi és női ruhadarabokat, kiegészítőket, lakáskiegészítőket és nem utolsósorban illatszereket kínál. Éppen ez utóbbiakról lesz szó a továbbiakban.

A Paul Smith kezdetei

Kezdetben a Paul Smith elsősorban Nagy-Britanniában tudhatott magának elképesztő sikereket, de népszerűsége a világ többi részére is kiterjedt. Paul Smith nem készült tervezői pályára. Eredetileg professzionális sportoló szeretett volna lenni. Sérülése viszont a divattervezés területére navigálta. Első kollekcióját már 1976-ban bemutatta. Akkoriban saját londoni házában értékesítette az egyes darabjait, ezért otthonát üzletté alakította át. A Paul Smith márka női és férfi divatcikkeket, kiegészítőket, lakáskiegészítőket és illatszereket kínál. Az első illata a Paul Smith Men egyszerű elnevezést kapta (2000). Megjelenése óta a Paul Smith portfólió lényegesen bővült. Így szenzációs női és férfi illatokból lehet válogatni.

Paul Smith illatok

A Paul Smith nőknek és férfiaknak kortól függetlenül elegáns és angol vidéki hangulatot idéző illatokat kínál. A különleges és egyedi brit Paul Smith illatok modern és időtálló darabok, és a divatvonulatáról ugyanez mondható el. A női illatok elsősorban virágos-gyümölcsös tónusokat hirdetnek. A férfi illatok többnyire fás-virágosak, és különleges illatszimfóniaként hatnak. A Paul Smith illatok azon nőknek és férfiaknak szólnak, akik odáig vannak a brit stílusért, szeretik az eleganciát, a különleges és lenyűgöző megjelenést. Ha még mindig nem tudja eldönteni, hogy megéri-e kipróbálni a Paul Smith illatalkotásokat, a baráti ár biztosan meggyőzi.

Próbálja ki a brit divattervező Eau de Parfum vagy Eau de Toilette illatait Ön is.

Fedezze fel

Loading…
Értékelés

Még senki nem értékelte
Írjon véleményt elsőként

Termékalternatívák


Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest