Oscar de la Renta Intrusion Eau de Parfum nőknek

Nem találta meg, amit keresett? Tekintsen meg hasonló illatokat! ÉRDEKELNEK A JAVASLATOK

Termékleírás

Luxus, fényűzés, hírnév. Ilyen és hasonló kifejezések lengik körül az Oscar de la Renta illatokat. Világviszonylatban a 20. század második felétől foglal el előkelő helyet a parfümök színterén. Sikere azóta sem hagyott alább, sőt még népszerűbbé vált. Az Oscar de la Renta illatok csaknem az egész világ érdeklődését felkeltették, és a márka továbbá azzal büszkélkedhet, hogy egyre közkedveltebb. Az egzotikus és vad spanyol illatjegyekkel megfűszerezett orientális-virágos illatok egyszerűen ellenállhatatlanok.

Az Oscar de la Renta márka története

Oscar de la Renta 1932-ben született a Dominikai Köztársaságban. Amikor betöltötte a 18. életévét, úgy döntött, hogy elhagyja a szülővárosát, és Spanyolországban fog továbbtanulni. A madridi Szent Ferdinánd Szépművészeti Akadémián elsősorban festészettel foglalkozott. Tehetsége mellett nagyon okos is volt, így hamar felvette az iramot az ottani divatvilággal. Fokozatosan vágott bele a divattervezésbe, első ügyfelei neves spanyol divatházak voltak. Saját márkáját 1973-ban hozta létre Oscar de la Renta Couture néven. Már 1977-ben saját – Oscar illatával állt elő. Azonnal magával ragadta a világot. Az Oscar de la Renta stabil helyet foglal el a divat és a parfümök világában egyaránt. A márka alapítója a mai világ egyik divatikonja.

Oscar de la Renta illatok a luxus jegyében

Az Oscar de la Renta illatok a magas kategóriájú luxust képviselik, akárcsak az azonos nevű ruházat és divatkegészítők. A tervező alkotómunkájában elsősorban a származása egzotikumát, szülőhelye színeit és kontrasztjait vetíti ki Spanyolország ihlette cigány motívumokkal. Ott töltötte ugyanis diákéveit. Az Oscar de la Renta parfümöket, Eau de Parfum illatokat orientális-virágos illatjegyek és stílusos parfümös üvegek jellemzik. A rendkívüli luxus kategóriája ellenére az Oscar de la Renta illatok elérhető áron kaphatók.

Szerezzen be egy Oscar de la Renta illatot ön is, és ismerkedjen meg az egzotikus és orientális világgal első kézből.

Fedezze fel

Loading…
Értékelés

Még senki nem értékelte
Írjon véleményt elsőként

Termékalternatívák


Önnek válogattuk


Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest