Legyen az Öné a C-THRU termékek 3 500 Ft feletti vásárlásához járó ajándék!

Olaplex Best Of The Bond Builders Ajándékcsomagok Intensive Bond Building Hair Treatment No.0 hajszérum 155 ml + Hair Perfector No.3 hajbalzsam 100 ml + Bond Maintenance Shampoo No. 4 sampon 30 ml + Bond Maintenance Conditioner No. 5 hajkondicionáló 30 ml

Termékleírás

Gyakran festi a haját, vagy éppen színleszedést végez rajta? Azt viszont nem tudja, hogy minden egyes alkalommal gyengébb lesz a haja és egyre csak veszít a vitalitásából? Ezek az aggodalmak már szerencsére nem okoznak gondot. Ismerje meg az Olaplex egyedülálló forradalmi hajápolási rendszerét. Az Olaplex termékeknek köszönhetően nem kell aggódnia amiatt, hogy a gyakori hajfestés vagy színleszedés kárt tesz a hajában. A hajszárazság és a töredezett hajvégek már a múlté. Egy fodrászatban tett látogatással a haj erősebb, fényesebb, egészségesebb lesz, mint valaha. Ami a legjobb, hogy ez a hatás meghosszabbítható az Olaplex otthoni hajápolásra szánt termékeivel.

Olaplex és forradalom a hajápolásban

A forradalmi hajápolók létrejötte Dean Christal nevét dicséri. Ehhez a szakma élén álló vegyészeket, Dr. Eric Pressly éd Dr. Craig Hawker segítségét kérte. Annak ellenére, hogy hajápolási termékek területén még nem dolgoztak, ez a két férfi új felismeréseket tett, és közös erővel kifejlesztettek egy egyedi, hatékony hajmegújulást segítő molekulát. A hatékony összetevő képes megújítani a hajban található, megbolygatott diszulfid kötéseket, aminek az eredménye az erősebb, fényesebb és elsősorban egészségesebb haj. Ettől a pillanattól kezdve a hajfestés és a színleszedés biztonságosabb, mint valaha.

Olaplex, a szuperhős

Az Olaplex teljeskörű több lépcsős hajápolási rendszert kínál. Az első kettő a professzionális fodrászokat érinti, ez konkrétan az Olaplex No. 1 Bond Multiplier. A fodrász ezt a szert keveri a hajfestékbe vagy a színleszedőbe. A másik pedig a No. 2 Bond Perfector, ami a hajfesték leöblítését követően ajánlott hajápoló pakolás. Otthoni hajápolásra az Olaplex No. 3 Hair Perfector hajszín tartósságát fokozó regeneráló hajápolót vagy az Olaplex No. 4 a No. 5 2 az 1-ben sampon és hajkondicionálót ajánljuk. Közkedvelt még az Olaplex No. 6 hajsimító krém és az Olaplex No. 7 tápláló olaj hajra. Ez minden? Biztosan nem. Valami azt súgja, hogy az Olaplex termékek egyre csak gyarapodnak.

Fedezze fel

Loading…
Értékelés

Még senki nem értékelte
Írjon véleményt elsőként