Vásároljon Matrix termékeket 7 700 Ft-ért, és tegyen szert ajándékra!

Olaplex Best Of The Bond Builders Ajándékcsomagok Intensive Bond Building Hair Treatment No.0 hajszérum 155 ml + Hair Perfector No.3 hajbalzsam 100 ml + Bond Maintenance Shampoo No. 4 sampon 30 ml + Bond Maintenance Conditioner No. 5 hajkondicionáló 30 ml

Termékleírás

Gyakran festi a haját, vagy éppen színleszedést végez rajta? Azt viszont nem tudja, hogy minden egyes alkalommal gyengébb lesz a haja és egyre csak veszít a vitalitásából? Ezek az aggodalmak már szerencsére nem okoznak gondot. Ismerje meg az Olaplex egyedülálló forradalmi hajápolási rendszerét. Az Olaplex termékeknek köszönhetően nem kell aggódnia amiatt, hogy a gyakori hajfestés vagy színleszedés kárt tesz a hajában. A hajszárazság és a töredezett hajvégek már a múlté. Egy fodrászatban tett látogatással a haj erősebb, fényesebb, egészségesebb lesz, mint valaha. Ami a legjobb, hogy ez a hatás meghosszabbítható az Olaplex otthoni hajápolásra szánt termékeivel.

Olaplex és forradalom a hajápolásban

A forradalmi hajápolók létrejötte Dean Christal nevét dicséri. Ehhez a szakma élén álló vegyészeket, Dr. Eric Pressly éd Dr. Craig Hawker segítségét kérte. Annak ellenére, hogy hajápolási termékek területén még nem dolgoztak, ez a két férfi új felismeréseket tett, és közös erővel kifejlesztettek egy egyedi, hatékony hajmegújulást segítő molekulát. A hatékony összetevő képes megújítani a hajban található, megbolygatott diszulfid kötéseket, aminek az eredménye az erősebb, fényesebb és elsősorban egészségesebb haj. Ettől a pillanattól kezdve a hajfestés és a színleszedés biztonságosabb, mint valaha.

Olaplex, a szuperhős

Az Olaplex teljeskörű több lépcsős hajápolási rendszert kínál. Az első kettő a professzionális fodrászokat érinti, ez konkrétan az Olaplex No. 1 Bond Multiplier. A fodrász ezt a szert keveri a hajfestékbe vagy a színleszedőbe. A másik pedig a No. 2 Bond Perfector, ami a hajfesték leöblítését követően ajánlott hajápoló pakolás. Otthoni hajápolásra az Olaplex No. 3 Hair Perfector hajszín tartósságát fokozó regeneráló hajápolót vagy az Olaplex No. 4 a No. 5 2 az 1-ben sampon és hajkondicionálót ajánljuk. Közkedvelt még az Olaplex No. 6 hajsimító krém és az Olaplex No. 7 tápláló olaj hajra. Ez minden? Biztosan nem. Valami azt súgja, hogy az Olaplex termékek egyre csak gyarapodnak.

Fedezze fel

Loading…
Értékelés

Még senki nem értékelte
Írjon véleményt elsőként

Önnek válogattuk


Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest