Szűrők beállítása
Nem
  • Férfi
  • Női
  • Uniszex
  • Gyermek
Kategória
Márka

Sikertelen keresés

Kiszerelés
-

Mellápoló szérumok

Paraméterek pontosítása
Kategória módosítása
Rendezési szempont:
Rendezés:
Rendezés:

A termékválasztékról Mellápoló szérumok

Örülne, ha megmaradna a melle szépsége és feszessége? Ne feledkezzen meg a külön erre a célra kifejlesztett kozmetikumokról sem! A fejlett mellápoló szérumok képesek ugyanis feszesebbé és rugalmasabbá tenni a melleket. Egyes készítmények pedig segítenek a bőr megereszkedésének akadályozásában. A karcsú csípő, formás mell kombináció nem vágyálom csupán, hiszen egy jó szérummal közelebb kerülhet hozzá.

Mellápoló szérumok a híres márkáktól

Válassza például a dús keblek hatását keltő Biotherm Super Bust Tense-In-Serum szérumot. A márka csúcsminőségű arc- és testápolókat kínál, melyekben hatékony termálvíz és más természetes összetevők kapnak szerepet. Leleményes termék a Collistar Special Perfect Body Volumizing Oil-Serum Bust olajos szérum, amely láthatatlan melltartóként hat. Összetételében komló található, amely hozzájárul a mell növekedéséhez. Ha mellette dönt, nagyobb, feszesebb, egységes színtónusú és selymesen lágy megjelenésű mellekre számíthat.

Próbálja ki a mellápoló géleket és krémeket

A szakemberek különféle összetételű mellápoló géleket és krémeket fejlesztettek ki. Próbálja ki a rendkívül hatékony bőremelő Clarins Bust Beauty Extra Lift Gel mellápoló gélt vagy a Dermacol Enja Push Up Firming Cream és Dermacol Push Up krémeket, melyek felvitele a melltől felfelé a dekoltázson keresztül a nyakig történik. A látható eredmények kellemes meglepetést okoznak.

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest