Maison Francis Kurkdjian Lumière Noire Pour Homme Eau de Toilette férfiaknak

Termékleírás

A Maison Francis Kurkdjian 2009-ben mutatkozott be a világnak. Alapítója Francis Kurkdjian a világ egyik legelismertebb parfümőre. Érthető módon a márka róla kapta a nevét, amihez elmondása szerint mindenképp hozzá akarta tenni a „Maison” (francia: ház) szót. Nem puszta stilisztikai szempontból, inkább azt kívánta vele kifejezni, amiben hitt, és ez nem más, mint hogy a háznak lelke és története van, lakói és barátai, valahol pedig gyerekei is. A „ház” szó kapcsán felmerülő emóciók ugyanis elmondása szerint életet lehelnek egy álmába, aminek a lényege, hogy nagyon boldog aurát teremtsen maga köré, és ezzel is inspirálja, jókedvre derítse a körülötte lévőket.

A francia niche parfümök

A Maison Francis Kurkdjian niche parfümöket a tökéletes harmónia jellemzi. Ezek az illatok a parfümőrség mesterségének hagyományait viszik tovább. Előállításuk során alapvetően a választott összetevők kapnak hangsúlyt. Tökéletességük pedig az előállítás költséges és összetett folyamatában rejlik. A niche parfümök a legigényesebb vásárlók figyelmébe ajánlottak.

Tökéletesség minden apró részletben

A francia Maison Francis Kurkdjian niche parfümök időtálló tulajdonságukkal és az egyes összetevők tökéletes harmóniát alkotó jellegével keltik fel a figyelmet. Fedezze fel a Maison Francis Kurkdjian illatokban rejlő szabadságot és érzékiséget.

Fedezze fel

Loading…
Értékelés

Még senki nem értékelte
Írjon véleményt elsőként

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest