Lancôme La Vie Est Belle L´Eclat Eau de Parfum nőknek

Nem találta meg, amit keresett? Tekintsen meg hasonló illatokat! ÉRDEKELNEK A JAVASLATOK

Termékleírás

A Lancôme egyike a szépségipart ma uraló cégóriásoknak. A francia luxusmárka már 1935-ben létrejött, jelképe (arany rózsa) és neve pedig nagyon poetikus módon született meg: a Lancôme alapítója az ábrándozó Armand Petitjean ötletének ihletője a La Château de Lancosme vadrózsával benőtt kastélyrom volt.

A Lancôme elsőként öt parfümöt mutatott be: Tendres Nuits, Kypre, Tropiques, Bocages és Conquête. A nagyon népszerű Lancôme parfümök közé tartozik például a Trésor, a Poême, a Miracle vagy a Magie Noire. A modern Lancôme parfümök gazdag kínálatot tárnak elénk, amelyből biztosan mindenki tud választani. Az igazán eredeti illatú Lancôme parfümök védjegye a luxus és az egyediség.

Az ikonikus parfümök nagyszerű fogadtatását követően a Lancôme további babérokat aratott, bemutatta ugyanis az első bőrápoló termékvonalát. A Nutrix egyedi bőrmegújító formulája lehetővé teszi a nők számára, hogy nap mint nap élvezhessék a szépségüket. Rövid időn belül az „ezt meg kell venni” kategóriájú kozmetikumokká nőtte ki magát, és immár több mint 80 éve közkedvelt márka a hölgyek és urak körében egyaránt. Ma a Lancôme egész luxus bőrápoló termékcsaláddal bír, melynek minden egyes tagja precíz gyártási folyamatok és a legkiválóbb minőségű összetevők felhasználásának eredménye.

Ha a Lancôme termékei és a szépség kapcsolatáról van szó, nem feledkezhetünk meg a lenyűgöző sminktermékekről sem. A francia szépség fogalmának megtestesítőjeként az elbűvölő megjelenést kölcsönző szempillaspirálok és szemhéjfestékek, az ellenállhatatlan ajakrúzsok, a szellő könnyedségű alapozók mind a Lancôme tárházában fedezhetők fel. Segítségükkel pedig nap mint nap lenyűgöző megjelenést nyerünk.

Fedezze fel

Loading…
Értékelés

Még senki nem értékelte
Írjon véleményt elsőként

Termékalternatívák


Önnek válogattuk


Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest