Labello Aloe Vera Lip Scrub Ajakbalzsamok

Termékleírás

Tudta, hogy a német Labello immár több mint 100 éve az ajakápolás szinonimája? Jelentős jubileumot ünnepelt 2009-ben is. A legendás Labello ajakbalzsam megbízhatóan ápolja több generáció ajkait. A Labello a nála két évvel fiatalabb Niveához hasonlóan a hamburgi központú német Beiersdorf része. Maga a Labello elnevezés a latin labium (ajak) és bellus (szép) kifejezésekből tevődik össze, és a márka célját jelöli, ami nem más, mint a szép ajkak!

Labello: az ajakápolás szakértője

A Labello létrejötte Oscar Troplowitz vállalkozónak köszönhető. Már kezdetben is arra törekedett, hogy a vásárlók bájos, megfelelően táplált ajkaknak örvendjenek. A Labello modern stiftes ajakbalzsamjai azonnali sikert hoztak az európai piacon, és már a 20. század 30-as éveiben az egész világot meghódították. Reklámplakátok segítségével folyt az értékesítés. Manapság is népszerűek mint retrós megoldások. Az alumínium tokok színesebb, modernebb műanyag lecserélésére 1953-ban került sor. A márka pedig fokozatosan rátért a problémás ajkak segítésére, az ajak fényvédelmére sportolás közben, miközben az aktuális trendekre is nagy figyelmet fordított. Ennek megfelelően kínál színes, csillogó, illatos és vajas ajakbalzsamokat. A Labello Németországban és máshol is kategóriaelső a teljes körű női és férfi ajakápolásban. Nagyjából 160 millió ajakbalzsam stiftet gyárt évente. Ha el akarja kerülni a száraz ajkak jelenségét, a Labello ajakbalzsamokkal biztosra mehet!

Keresett Labello termékek

Vásárlóink egyik kedvence a Labello Strawberry Shine eperízű ajakbalzsam, amely hidratálja, táplálja, enyhe színt és fényt ad az ajkaknak. Hasonló hatásai vannak a Cherry Shine ajakbalzsamnak is. Jó kis értékelés kíséri a Labello Vanilla Buttercream kellemesen vaníliás ajakbalzsamot. Aktív összetevőinek köszönhetően segít, hogy az ajkak finom bőre megtartsa a kellő nedvességet. A Labello fényvédelemmel bíró ajakbalzsamokat is kínál SPF 15 és 30 változatban. Keresett még a Labello Star ajakápolószett. Remek ajándékötlet, hiszen jól bevált Labello ajakbalzsamokat tartalmaz: Soft Rosé, Pearly Shine, Original. Mindegyik kiszerelése 5,5 ml. Bármelyik Labello termékre is essen választása, ajkai mindig szép, puha, táplált, csókra kész megjelenésűek lesznek.

Fedezze fel

Loading…
Értékelés

Még senki nem értékelte
Írjon véleményt elsőként

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest