Szűrők beállítása
Nem
Kategória
Termékcsalád Terméktípus
Ár
-

L'Oréal Paris

Próbálja ki a L’Oréal Paris  LUMI GLOTION névre keresztelt ragyogó újdonságát, amely ideális választás finom, élénk sminkhez, ráadásul az említett termékeket most a GLOTION20 promóciós kóddal 20%-os kedvezménnyel élvezheti.

Az akció május 31. 20:00-tól június 30. 23:59-ig tart.


TOP TERMÉKEK

Paraméterek pontosítása
Kategória módosítása
Rendezési szempont:
Rendezés:
Rendezés:

A márkáról L'Oréal Paris

A L’Oréal Paris immár több mint 100 éve gondoskodik a világ minden táján élő nők és férfiak szépségéről.

A L’Oréal csoport, amely alá a L’Oréal Paris is tartozik, globális vezető szerepet tölt be a szépségápolás világában. Alapozók, arcápoló, testápoló, haj- és körömápoló termékek, parfümök és férfi kozmetikumok minden korkategóriának és mindegyik bőrtípusra – ezt kínálja a márka. A kozmetikai cégóriás céljainak alapja a biztonságos, ötletes és hatékony termékek előállítása. Az intenzív kutatásoknak köszönhetően az exkluzív L’Oréal Paris termékek is állandó innovációban részesülnek, hogy minél hatékonyabban támogassák a felhasználók tökéletességre való törekvését.

Mindemellett a L'Oréal Paris céljai között szerepel, hogy a legnagyobb innovációnak örvendő termékek széles körben elérhetőek legyenek. Ezt az egyedi szépségvíziót a következő legendás szlogen foglalja össze: "Mert megérdemli", amit 35 különböző nemzetközi márkaképviselő támogat, köztük Jennifer Lopez, Jane Fonda, Eva Longoria, Julianne Moore, Liya Kebede, Karlie Kloss, Doutzen Kroes vagy Gong Li.

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest