Kókusz mint illatösszetevő

Paraméterek pontosítása
Kategória módosítása
Rendezési szempont:
Rendezés:
Rendezés:

A termékválasztékról Kókusz mint illatösszetevő

Örülne, ha most azonnal trópusi tengerparton érezné magát? Szívesen élvezné a napsütést, hallgatná a tenger morajlását és engedne a gondtalan nyári hangulat csábításának? Semmi nem röpíti ilyen tájakra gyorsabban, mint egy kókuszt tartalmazó illatszer. Az egyedülálló kókuszillat olyan, akárcsak egy egzotikus országba szóló repülőjegy

Az emberek gyakran társítják a kókuszillatot napozótermékekkel, és még csak nem is tévednek ezzel. A gyártók előszeretettel lehelnek trópusi kókuszaromát a fényvédőkbe, ám korántsem olyan erőteljes a hatás, mint egy-egy ilyen illatszerben, mely valóságos mestermű is lehet. Készüljön fel az egyedi illatra, amely könnyedebb és üdítőbb, mint a fényvédők összetételéből ismert aroma.

A kókusz mint a nyár reklámja

Amikor a 16. században az európai tengerészek fokozatosan felfedezték a festői csendes-óceáni szigeteket, egyidejűleg megismerkedtek egy nagyon kemény héjú gyümölccsel is. Az édes kókuszvíz és lédús fehér gyümölcshús azonnal ízlett nekik, rajtuk kívül pedig mindenkinek, akinek később lehetősége nyílt belekóstolni ebbe az egzotikus gyümölcsbe. 

A kókusz rövid időn belül számos finomság receptjébe is bekerült, sőt az alternatív medicina is alkalmazni kezdte. A kókuszolaj a bőrápolás és a hajápolás egyik sztárösszetevője, és végtelen mennyiségben található meg a különféle kozmetikumok összetételeiben. Nem utolsósorban pedig a modern illattermékek is tartalmaznak kókuszt.

Vajon milyen illata van a kókuszt tartalmazó illatszereknek?

Mindnyájan ismerjük a kókuszillatot, amely boldogságérzetet és elégedettséget keltő hatással bír. De vajon milyen az illatszerekből felszabaduló kókuszaroma?Határozottan nem édes. A kókuszos illatkompozíciók általában egzotikus, gyümölcsös-mogyorós hatásúak, és kellemesen üdítőek. Akárcsak a nyári szellő érintése. Éppen ezért is ideálisak a meleg tavaszi és nyári napokra, ám télen is tud mit nyújtani. Jókedvre derít és a nyári örömöket idézi még az év legfogcsikargatóbb napjain is.

A kókusz női és férfi illatkompozíciókban egyaránt megtalálható. A kókusz lehet az adott illatszer sztárösszetevője, de másodhegedűsként is viselkedhet. Fedezze fel a legfinomabb kombinációit: illik gyümölcsös és virágos tónusokhoz, mint a liliom, a jázmin, az ibolya, a neroli, a narancsfavirág, a citrusfélék és az őszibarack. A parfümőrök gyakran keverik vaníliával, szantálfával, pézsmával, konyakkal vagy csokoládéval. Válassza ki az Ön számára leginkább megfelelő kókuszos illatszert, és élvezze a nyarat, bármikor kedve tartja!

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest