A hajápolókat tartalmazó utazószett mint vásárlási ajándék 15 600 Ft feletti Redken rendeléshez jár!

Jil Sander Softly Eau de Toilette nőknek

Nem találta meg, amit keresett? Tekintsen meg hasonló illatokat! ÉRDEKELNEK A JAVASLATOK

Termékleírás

Az egész évben viselhető Jil Sander Softly női Eau de Toilette az elegáns Simply (2014) nyomán jött létre, a férfi illatváltozata pedig a Strictly (2015). A Softly Eau de Toilette Nathalie Lorson illatmester műhelyéből került ki, és ma akvamarin és fehér színkombinációjú parfümös üvegben kapható. Fő összetevői: gyapotcserje, pézsma, szantálfa. Az illatanyagok jól átgondolt kombinációja puha, nyugalmas és finoman erotikus kicsengést kölcsönöz az illatszernek. A Softly Eau de Toilette felvitelére a reggeli fürdőszobai rituálét követően, de még öltözködés előtt kerüljön sor a pulzuspontokra, mint pl. a csukló, a fülcimpa, a könyökhajlat, a nyaki véna, a halánték vagy a dekoltázs.

Finom virágos és pézsma aromák alkotta illatkompozíció

A Jil Sander Softly magnólia, gyömbér és gyapotcserje illatkeverékével üdvözöl. A szívét jázmin, narancsfavirág és kunkor melegíti át. A záróakkordokban érzéki szantálfa, vanília és pézsma szerepel. A precízen megmunkált Softly Eau de Toilette 2017 februárjában jelent meg, és éppolyan stílusos, mint a német Jil Sander többi illatalkotása.

A Softly mint egy ötlépéses rituálé befejezése

A Jil Sander Softly Eau de Toilette a modern nő ötlépéses rituáléjának utolsó mozzanata. Kezdje egy jó fürdőolajjal, majd jöhet a testradír, a habzó tusfürdő, testápoló tej, majd koronázza meg mindezt a Softly kellemes illatával! Fantasztikus illat az egész napos frissességért és vonzó megjelenésért.

Fedezze fel

Loading…
Értékelés

Még senki nem értékelte
Írjon véleményt elsőként

Termékalternatívák


Önnek válogattuk


Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest