Institut Karite Shea Hand Cream Almond & Honey Ajándékcsomagok nőknek Shea Hand Cream Almond & Honey kézkrém 30 ml + Scented Shea Butter Almond & Honey univerzális krém 10 ml + Lip Stick Beeswax & Shea ajakbalzsam 4 g + Shea Soap Almond & Honey szilárd szappan 100 g + kozmetikai táska

Termékleírás

A bambuszvaj csodálatos természetes alapanyag tele A-, D-, E- és F-vitaminnal. Megfelelően hidratálja, táplálja és védi a leterhelt bőrt. Az A-vitamin antioxidáns hatású, a D-vitamin napfény hatását kelti, az E-vitamin pedig segít felvenni a harcot a bőröregedéssel, és visszaadja a rugalmasságát.

Institut Karite: kozmetikumok a bambuszvaj jótékony hatásaival

Az Institut Karite Paris létrejötte óta minden generációt a bambuszvaj előnyeivel örvendeztet meg. Használata könnyen illeszthető a különböző bőrtípusok igényeihez. Az Institut Karite termékek igazi élményt biztosítanak az érzékszerveinknek. Ez a lágy textúrának és finom virágillatnak tudható be. A tipikus francia eleganciát hangsúlyozza a csomagolás is. A márka kínálatában bájos ajándékcsomagokat is találunk elérhető áron.

Institut Karite terméktippek

A bambuszvaj tökéletesen ellátja a bőrt kellő nedvességgel, megakadályozza az őt érő káros hatásokat és nyugtatja.Próbálja ki például az Institut Karite Shea Moisturizing éjszakai krémet a luxus jegyében, amely 25% bambuszvajat tartalmaz. Esetleg tegyen fel egy Institut Karite Shea Radiance arcmaszkot, amely heti kétszeri használat mellett láthatóan ragyogóbbá teszi a bőrt, kisimítja és mattítja. Szó szerinti kényeztetésben részesít az Institut Karite Shea Anti-Aging Day Lotion nappali bőrfiatalító arckrém. A szemkörnyéki ráncokkal hatékonyan veszi fel a harcot az Institut Karite Shea Anti-Aging Eye Cream. Az Institut Karite szilárd szappanok és testvajak pedig egyszerűen ellenállhatatlanok. Számos háztartás természetes részeként vannak jelen a stílusos francia márka tusfürdői és kézkrémjei. Ha pedig kissé szétnézünk, felfedezzük a Marseille vintage termékvonalának folyékony szappanait, amelyeket a régmúlt mesterségek inspiráltak.

Értékelés

Még senki nem értékelte
Írjon véleményt elsőként

Szállítás:
Fizetés: