Szűrők beállítása

Gyöngyvirág mint illatösszetevő

Paraméterek pontosítása
Kategória módosítása
Rendezési szempont:
Rendezés:
Rendezés:

A termékválasztékról Gyöngyvirág mint illatösszetevő

Képzelje el az év első meleg napját a kis félénk napsugarakkal, és vegyen egy mély levegőt! Esetleg gyöngyvirág illatát érzi? A tavaszt ünneplő illatos fehér virág egyike a legnagyobbra becsült illatösszetevőknek. A gyöngyvirág időtálló, örökzöld alapanyag, amely a parfümök világában talán már a kezdetektől az első helyen szerepel. Tekintsük meg közelebbről a gyöngyvirágot tartalmazó illatszereket!

A jó szerencse, a szerelem és a remény jelképe

A gyöngyvirág emberemlékezet óta titokzatos erővel van felruházva. A szerelem, a remény és az új kezdetek jelölője, valamint a jó szerencse szimbólumaként jelenik meg. Éppen ezért, már Viktória királynő ideje óta a menyasszonyok is sokszor tetetnek a csokrukba gyöngyvirágot. Kate Middleton menyasszonyi csokrában is volt, amikor Vilmos herceg felesége lett.

Christian Dior is imádta a gyöngyvirágot, aki az első (és határozottan nem az utolsó) gyöngyvirágos illatszert a 20. század 50-es éveiben mutatta be. Akárcsak számos trend esetében, e mögött is a híres tervező állt. A gyöngyvirág mindmáig kedvelt illatösszetevő.

A múltat nézve számos babona és legenda övezi. Egyikük szerint a gyöngyvirág Éva könnyeiből nőtt ki miután kiűzetett a Paradicsomból. Elődjeink pedig úgy hitték, ezek az apró fehér virágok megóvnak a fekete mágiától. Vajon tényleg ilyen erővel bír a gyöngyvirág? Valószínűleg megéri próbára tenni.

Milyen illatuk van a gyöngyvirágot tartalmazó illatszereknek?

Aligha találni jellegzetesebb tavaszillatot, mint amit a gyöngyvirág áraszt. Virágos-zöld illattípusba sorolható, és lehetnek vizes, édeskés jázminos, szappanos, citromos, enyhén fűszeres altónusai. Rendkívül finom, tiszta és friss aromát szabadít fel. A világ legnépszerűbb illatszerei tartalmaznak gyöngyvirágot. 

A gyöngyvirág először egyösszetevős illatszerek révén nyerte el az emberek tetszését, majd rajongók millióira tett szert a mai megmunkálásoknak köszönhetően. A virágos jázminos, rózsás és bazsarózsás tónusoknak frissességet és egy adag ártatlanságot kölcsönöz. Nagyszerűen hat erősebb összetevőkkel. Próbálja ki például pacsulival, szantálfával vagy vetiverrel keverve. Válasszon Ön is gyöngyvirágot tartalmazó illatot!

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest