GUESS Dare Testpermetek nőknek

Készleten   |  (ID: )
4 040 Ft
Kézbesítés:

Termékleírás

A GUESS Dare testpermet az azonos nevű 2014-es Eau de Toilette kiegészítő termékeként jött létre. Ideális eleme a női táskának vagy, ha egy új illatot szeretne kipróbálni. A Dare bármelyik kiszerelése mellett is döntsön, hatására érzékinek és rendkívül nőiesnek fogja magát érezni. A jelenlevő férfiak figyelmét biztosan felkelti. A szenvedélyes illatkoktélként ható Dare folyamatosan hangsúlyozza a modern és szexi stílust, amelyet a GUESS divatház képvisel. Elsősorban nappalra és a melegebb évszakokra ajánlott.

Virágos-narancsos káprázat

A GUESS Dare átgondolt módon kombinál gyümölcsös, virágos és fás tónusokat. A felső rétegben törpenarancs, őszibarack és citrom virága kap szót. A szívet kaktuszvirág-kivonat, rózsa és jázmin rendkívül romantikus illatkeveréke uralja. Az alapot elegáns fás, kihívó kókusz és pézsma tónusok képezik.

A fiatalos GUESS illata

Az amerikai GUESS márka már 1981-es megalakulásakor sikereket aratott a mosott farmereivel és a fekete-fehér reklámjaival. Ez utóbbiakban olyan topmodellek szerepeltek, mint Eva Herzig vagy Claudia Schiffer. A GUESS táskái, kiegészítői és jellegzetes illatszerei is rendkívül sikeresek. A GUESS Dare is ezek sorát gyarapítja. A vásárlók így vélekednek róla: „Csodás illat. Még egy kolleganőmnek is megvásároltam.”, „Kissé provokatív, édesebb illat a fiatalabb korosztálynak. Határozottan nem lehet vele elveszni a tömegben.,“ írja egy férfi, aki a GUESS Dare illatot a barátnőjének rendelte. Válassza a Dare illatkompozíciót testpermet kiszerelésben is!

Fedezze fel

Loading…
Értékelés

Még senki nem értékelte
Írjon véleményt elsőként

Önnek válogattuk


Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest