Gabriella Salvete TOOLS Brush Cleanser Ecsetek nőknek

Készleten   |  (ID: )
2 170 Ft
Kézbesítés:

Termékleírás

Stílusos sminktermékek, számtalan modern árnyalat és több mint kedvező árak – ilyen a cseh-olasz Gabriella Salvete. Legyen szép minden egyes nap az olasz temperamentumot képviselő kozmetikumokkal, és vértezze fel magát szempillaspirálokkal, szemhéjfestékekkel, púderekkel, alapozókkal a Gabriella Salvete kínálatából!

Olasz sminkművészet cseh gyökerekkel

Ha megnéznénk az 1990-ben kapható sminktermékeket, könnyen lehet, hogy szomorúnak találnánk a helyzetet. A luxustermékek éppen akkoriban is jó minőségűek voltak, de az áruk túl magas volt. A könnyen beszerezhető, átlagáron kapható készítmények viszont nem büszkélkedtek kiváló minőséggel. A Gabriella Salvete megalapítója Aleš Monteleone, aki úgy döntött, kibővíti a sminktermékek kínálatát, és minőséget hoz létre vonzó áron.

Elsőként a körömlakkok érkeztek meg

A márka első termékei között körömlakkok szerepeltek, amelyek a 20. század 90-es éveinek közepétől máig a legkeresettebb Gabriella Salvete termékek. Amit kínálnak, az a számos árnyalat és a hosszan tartó hatás. A cseh-olasz márka portfóliója néhány évvel később még jobban kibővült. A termékek olasz bájt sugároztak, és minden alkalomra ellenállhatatlan megjelenést ígérnek.

A új Gabriella Salvete

A Gabriella Salvete 2010-ben felfrissült. Székhelyét áthelyezte Milánóba, és onnan terjeszkedett más országokba. Erős közösségimédia-jelenlétének köszönhetően pedig a fiatalabbak is megkedvelték. A márka ugyanis megfelel az igényeiknek, és követi az aktuális trendeket, amelyek a termékújdonságokban köszönnek vissza. Ön mely Gabriella Salvete sminktermékeket választja?

Fedezze fel

Loading…
Értékelés

Még senki nem értékelte
Írjon véleményt elsőként

Önnek válogattuk


Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest