Legyen az Öné a C-THRU termékek 3 500 Ft feletti vásárlásához járó ajándék!

Gabriela Sabatini Miss Gabriela Eau de Toilette nőknek

Készleten   |  (ID: )
3 520 Ft
Kézbesítés:
Nem találta meg, amit keresett? Tekintsen meg hasonló illatokat! ÉRDEKELNEK A JAVASLATOK

Termékleírás

Az elemi és játékos Gabriela Sabatini Miss Gabriela Eau de Toilette új életre kelti az energiákat, színes aurát kölcsönöz annak, aki viseli. A 2013. nyarán bemutatott illat csordultig van lédús finomságokkal, amelyek minden arcra mosolyt csalnak. Miért is kellene szürke kisegérként a sarokban üldögélnie? A Miss Gabriela illattal egyértelmű, hogy színes és eseménydús élethelyzetek következnek a szó legjobb értelmében!

Szeressen bele az édesen finom málna aromájába, amely a nyitányban piros borssal keveredik. Az illat szívében mindez bazsarózsával, finom jázminnal és heliotroppal találkozik, létrehozva így egy nőies eszenciát a természetes női szépség kiemelésére. Az ámbra és a szeretetteljes cédrusfa alkotja az illatot végigkísérő finoman csábító alapot.

Az argentin teniszező nevét viselő illatmárka Miss Gabriela Eau de Toilette illata törékeny nyári virágos-gyümölcsös aromájával a fiatal lányokat szólítja meg, akik szeretnék feldobni az outfitjüket. Kellemes illatot kölcsönöz a bőrnek a forró nyári napokon, ugyanakkor finom tisztaság érzetét kelti. Ezt fejezi ki a parfümös üveg enyhe rózsaszín árnyalata is. Engedjen a romantikus csábításnak a Miss Gabriela képében, és kivirágzik lányosan romantikus szíve!

Fedezze fel

Loading…
Értékelés 5.0

(Értékelések száma:2)

  • 100 % ajánlja

Vélemények


Vásárlói vélemény - Arukereso.hu

Szeretem az illatàt ès nagyon kedvező volt az àra..

Vásárlói vélemény - Arukereso.hu

7 éve használom, ez mindent elmond


Visszajelzés hozzáadása és segítsen másoknak a választásban.