Frais Monde Spa Fruit Plum And Bamboo Eau de Toilette nőknek

Termékleírás

A közkedvelt olasz Frais Monde kozmetikumokat és illatszereket kínál természetes termálvízzel. Vágjon neki a világnak, és tapasztalja meg a Földközi-tenger térségének illatait, amelyeket Dél-Olaszország helyi erdői, tengerpartjai, virágai és gyümölcsei ihlettek. A Frais Monde 1987-ben született, és sikeresen folytatta a családi gyógynövénygyűjtés sokéves hagyományát. Az első 30 kozmetikum az eredeti családi receptúrán alapul, és a dél-olaszországi Crotone városában fakadó egyedi termálvizet tartalmazza. Próbálja ki ezeket a különleges illatokat és kozmetikumokat, amelyek a kutatások és innováció iránti szenvedély jegyében jöttek létre. Ez arra is vonatkozik, hogy a céget határtalanul a természet inspirálja, és folyamatosan törekszik a fejlődésre.

Frais Monde natúr kozmetikumok a termálvíz erejével

A Frais Monde a múlt század 80-as éveiben a termálvizet kozmetikumokban elsőként alkalmazó márkák között foglalt helyett. Alapítói korán felismerték a termálvíz fantasztikus gyógyerejét, amelyet kozmetikumaikban kamatoztattak. A Frais Monde natúr kozmetikumok arcápolói és sminktermékei egészséges és fiatalos megjelenést ígérnek. A termékekben a termálvíz mellett jótékony természetes olajok (mint pl. a mandula-, az olíva- vagy a szőlőmagolaj) és tanúsítvánnyal igazolt természetes kivonatok vannak jelen. Fogadja szeretettel a hatékony aktív összetevőket különbüző kivonatok formájában: citrusok, olíva, gyógynövények, gránátalma, jázmin, szőlő. Egyik Frais Monde termék sem tartalmaz parabéneket, nikkelt, PEG-et, vegyi származékokat, sem állati eredetű összetevőket. A Frais Monde natúr kozmetikumok azonnal megnyerőnek bizonyulnak.

Frais Monde parfümözött olajok és egyéb illatok

A legnépszerűbbek egyikeként a legendás Frais Monde parfümözött olajok emléíthetők. A megszokott illatszerek tökéletes alternatívájaként jöhetnek szóba. A parfümözött olajok ugyanis nem csupán alkoholmentes és tartósítószer-mentes összetételükkel, de elsősorban csodás illatukkal és az illatok tartósságával nyűgözik le a közönségüket. Ezért megfelelőek érzékeny bőrre is. Ugyanez azonban a hagyományosan alkohollal készült illatszerekről nem mondható el, ugyanis irritálhatják a bőrt. A Frais Monde parfümözött olajok finom Eau de Toilette illatváltozatokat is kínálnak. Mondani sem kell, hogy a választás senkinek nem esik a nehezére. Szagoljon bele a virágos, gyümölcsös, fás, orientális vagy ínyenc Frais Monde illatokba!

Fedezze fel

Loading…
Értékelés

Még senki nem értékelte
Írjon véleményt elsőként

Önnek válogattuk


Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest