Fogközkefék

TOP TERMÉKEK

Paraméterek pontosítása
Kategória módosítása
Rendezési szempont:
Rendezés:
Rendezés:

A termékválasztékról Fogközkefék

A fogápolás egyre nagyobb szerepet játszik az emberek életében, hiszen alapvetően befolyásolja a fogsor állapotát középkorban és idősebb korban. A legfontosabbak e tekintetben a fogkefék, amelyek 100%-osan kíméletes fog- és fogínytisztítást biztosítanak. Különféle formájú, nagyságú, szélességű és gyártású professzionális fogkefék és fogközkefék kaphatóak nálunk a tökéletes dentálhigiénáért. Hatékony fogszuvasodást és fogínygyulladást megelőző megoldásként a svájci Curaprox fogközkefék váltak be, a márka ugyanis 1940 óta gyarapítja szaktudását a témában. Egy másik ilyen márka a TePe.

Hogyan használjuk a fogközkeféket?

A normál fogkeféken kívül, amelyeket naponta legaláb 2× használunk és körülbelül negyedévente cserélünk, legalább 1× naponta (este) használjunk különböző sörtehosszúságú fogközkeféket is (a foghigiénikus ajánlásának megfelelően). Ezek a speciális segédeszközök az alapos fogközi részek tisztítására szolgálnak, amiről egyébként sokszor megfeledkezünk. A fogközkeféket javasolt legalább havonta cserélni.

Szájápolási termékek a webshopbban

Rendeljen különféle szájápolási termékeket kényelmesen online! A webshopban egy helyen megtalálja a fogkeféket és fogközkeféket, fogselymeket, fogkrémeket, szájvizeket és fogfehérítésre szolgáló termékeket. Szerezzen be mindent az egész család számára, mondjuk egy évre előre, hogy ne legyen gondja az utánvásárlásra. Az itt képviselt márkák kiváló vásárlói értékelésekkel bírnak, és ezek nem mások, mint az Ecodenta, Swissdent, Listerine.

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest