EcoTools Brush Daily Essentials Total Face Kit Szett nőknek Angled Brush sminkecset 1 db + Base Buffer sminkecset 1 db + Airbrush Concealer sminkecset 1 db + Angled Crease sminkecset 1 db + Spoolie kefe 1 db + fémdoboz

Termékleírás

Amennyiben minőségi és környezetbarát sminkecseteket és kozmetikumokat keres, határozottan ne kerülje el a figyelmét az EcoTools termékkínálata. Ahogyan azt már az „eco” szó is sejteti, a márka tökéletes harmóniát teremt a természettel. A sminkecsetek a cég fókusztermékei. Megújítható alapanyagokból készülnek, az ecsetnyél előállításához például bambusz és taklon kerül felhasználásra. Az ecset nélkülözhtetlen fémfogatja újrahasznosított alumínium fémdobozból van. Nem utolsósorban pedig a csomagolás említendő: biológiailag felbomló papírból áll.

EcoTools: sminkecsetek és más kozmetikumok a természettel összhangban

Az EcoTools sminkecseteken kívül más termékeket is kínál, mint például masszázskesztyűket vagy felragasztható műszempillákat. Minden termék vegán és nem tesztelték állatokon. Az elegáns csomagolás szintén említésre méltó. Bízza rá magát az EcoTools kozmetikumokra, melyek összhangot teremtenek a természettel.

Fedezze fel

Loading…
Értékelés

Még senki nem értékelte
Írjon véleményt elsőként

Önnek válogattuk


Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest