Disney Princess Snow White Eau de Toilette gyermekeknek

Termékleírás

Ismer otthon valakit, aki a meseanimációk szerelmese és szívesen szépítkezik, valamint más kislányokhoz hasonlóan ő is hercegnő szeretne lenni? Ha igen, kétségtelenül hatalmas örömet szerez neki egy kis ajándékcsomaggal, amelyben a Disney mesék hercegnőit ábrázoló termékek várják. A Disney a Disney Princess kozmetikai márka révén a kis csodálóinak a meséken, olvasmányos képregényeken, könyveken, hercegnős kiegészítőkön, játékos jelmezeken kívül bájos kozmetikumokat is kínál kislányoknak.

A Disney Princess kozmetikumok mesébe illő története

A Disney filmstúdió grandiózus sikere mögött maga Walter Elias Walt Disney áll, aki már 1923-ban létrehozta a céget. A mesevállalat számos legendás figurát alkotott meg, akiknek a története világszerte kitörölhetetlenül beivódott gyermekek és felnőttek emlékezetébe egyaránt. Manapság a világhírű Disney igazi nagyhatalomnak számít. A köztudatba főképpen a fantasztikus filmjeinek, meséinek és szenzációs képregényeinek, könyveinek, videójátékainak köszönhetően került be. A nagy kereslet hatására a Disney gyerekruhákat, jelmezeket és a közkedvelt rajzfilmfigurákat ábrázoló játékokat is kínál. Ráadásul már kozmetikumai is elérhetők a Disney Princess jóvoltából: bájos kislányos kozmetikumok és illatszerek, amelyek garantáltan örömet szereznek a legkisebbeknek.

A Disney Princess kozmetikumok és illatszerek játékos kínálata

A Disney Princess termékek kizárólag fiatal hölgyeknek ajánlottak. A többek között kellemes, friss és játékos készítmények nagyon könnyen felkeltik a felnőttek érdeklődését is. Nem egy anyuka számol be róla, hogy azért is ajándékozta meg vele kislányát, mert ő maga sem tudott ellenállni a Disney Princess kedves termékeinek. A márka kínálatában található Eau de Toilette, tusfürdő, fürdőhab, ajándékcsomag gyerekeknek. Az illatok többnyire enyhe virágos-gyümölcsös tónusokból állnak és édeskések, így minden kis csemete szívesen használja őket. A kislányoknak pedig nemcsak a kellemes illat tetszik, de az üvegcse is. Szenzációsan van megoldva, hiszen az adott mesében felbukkanó hercegnőt ábrázolják. Mondani sem kell, hogy mennyire népszerűek. Ráadásul minden Disney termék hipoallergén, így nyugodt szívvel ajándékozható kisleányoknak.

Ön melyik Disney Princess terméket választja a kis hercegnőjének?

Fedezze fel

Loading…
Értékelés

Még senki nem értékelte
Írjon véleményt elsőként

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest